PNL / Luni este ultima zi de depunere a candidaturilor pentru Parlamentul European

Liberalii care îşi doresc un mandat de europarlamentar îşi pot depune candidatura, până luni, la Secretariatul General al PNL pentru a intra în procedura de desemnare a candidaţilor formaţiunii pentru alegerile ce vor avea loc în prima parte a anului viitor.

Consiliul Naţional al PNL a adoptat, pe 4 august, criteriile, procedura şi calendarul privind desemnarea candidaţilor la europarlamentare.

Dosarul de candidatură trebuie să cuprindă un CV profesional, un CV politic şi un proiect pentru activitatea în cadrul Parlamentului European, iar pentru a putea candida pe listele PNL membrii partidului trebuie să reprezinte o euroregiune de dezvoltare.

Primul loc pe lista de candidaţi va fi decis de Biroul Executiv, la propunerea preşedintelui PNL.

Forma finală a listei de candidaţi va fi votată cel mai târziu în data de 15 noiembrie, de către Biroul Politic Naţional, conform prevederilor statutare, la propunerea BEx al PNL.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.