PNL / L. Bănescu: Am preluat toate informațiile venite din partea oamenilor şi le voi transpune în proiecte

banescu precamp 1Luni, candidatul PNL pentru Primăria oraşului Lehliu Gară, Laurenţiu Bănescu, însoţit de preşedintele partidului, Dan Drăgulin şi de preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă, a dialogat cu cetăţenii din satul Răzvani. “Le-am ascultat doleanțele: lipsa rețelei de apă potabilă şi canalizare, drumuri şi trotuare neasfaltate, lipsa cabinetelor medicale sau a locurilor de joacă pentru copii. Am preluat toate informațiile venite din partea oamenilor şi le voi transpune în proiecte ale programului meu electoral.” este mesajul transmis pe o reţea de socializarte de Laurenţiu Bănescu care a continuat “Mă bucură susținerea echipei județene a PNL Călărași şi sunt sigur de reuşita noastră pentru binele oraşului Lehliu. Administrația liberală este soluția unui Lehliu liniştit şi prosper!”

Obiective propuse pentru perioada 2017 - 2020

 

INFRASTRUCTURĂ

- Finalizarea rețelei de canalizare

- Apă potabilă în fiecare gospodărie a localităților Răzvani, Buzoieni și Lehliu-Gară

- Finalizarea drumurilor și trotuarelor pe ambele părți ale carosabilului, prin asfaltare, în toate localitățile componente (inclusiv cu rigole pentru apa pluvială)

SĂNĂTATE

- Înființare cabinet medicale în localitățile Răzvani și Buzoieni

- Atragerea de medici și crearea unor condiții pentru fidelizarea acestora

SPORT ȘI AGREMENT

- Modernizarea spațiilor verzi, a parcurilor și a locurilor de joacă pentru copii

- Susținerea și promovarea echipei de fotbal a orașului, Victoria Lehliu, cât și a celor două localități componente, Răzvani și Buzoieni

ÎNVĂȚĂMÂNT

- Introducerea unui sistem de pază și securizare a actului educaţional în sistemul de învățământ de pe raza orașului Lehliu Gară și a localităților Răzvani și Buzoieni

- Menținerea unui sistem de motivare pentru elevii supradotaţi cât și pentru cei cu probleme sociale

ADMINISTRAȚIE

- Transparentizarea actului în administrație

- Atragerea de fonduri europene și identificarea unui potential local în diferite domenii

- Cheltuirea banului public în mod rational și eficient

 

“Sunt hotărât mai mult ca niciodată să acced în funcția de primar pentru a duce la bun sfârșit menirea mea de lehlian. Voi avea o atitudine corectă și legală în actul administrativ, iar toate demersurile mele se vor îndrepta către a aduce plus-valoare localității. Vă cer sprijinul încă o dată cu speranța că împreună vom reuși să dăm orașului nostru șansa de a intra pe drumul spre modernizare!”

Laurenţiu Bănescu

banescu precamp 2banescu precamp 3banescu precamp 4

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.