PNL / Filipescu: Primul care a suferit de trădare am fost chiar eu!

filipescu 3Animozităţile dintre Răducu Filipescu şi Vasile Iliuţă, „vechi de când lumea” au intrat se pare într-o nouă etapă. Pentru prima oară, Filipescu a vorbit în spaţiul public de trădare şi trădători sugerând aici numele actualului preşedinte al CJ. „Că trăieşti cu un trădător în casă, am început să mă obişnuiesc. (...) Primul care a suferit de trădare am fost chiar eu. Am simţit-o pe propria piele. Cum e să ai încredere în oameni, să faci tot ce e posibil pentru ei şi să-şi întoarcă spatele.” a spus Filipescu care a continuat „Acum 2 ani la prezidenţiale am observat că ceva în partid s-a schimbat. Nu vreau să dezvolt acum subiectul. Am aşa de multe în guşă că dacă le-aş da drumul...”

Pentru alegerile interne, Filipescu a declarat joi că „în principiu” nu vrea să candideze pentru un nou mandat de preşedinte al filialei judeţene. N-ar fi exclus să-l susţină pentru şefia partidului pe primarul Dan Drăgulin, iniţiind astfel o încercare de dizlocare a „parteneriatului” dintre acesta şi Iliuţă care, în vara anului trecut, a dat roade odată cu desemnarea fostului şef al PDL în calitate de candidat PNL pentru funcţia de preşedinte al CJ.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.