PNL / Filipescu: Nu mai candidez; Drăgulin: N-a sosit momentul să fac anunţul!

colaj felipe si dragulinDeşi alegerile pentru preşedinţia organizaţiei judeţene PNL Călăraşi bat la uşă, „greii” partidului continuă să aibă în continuare reţineri în a-şi exprima intenţiile de candidatură. Vineri, Filipescu s-a contrazis în mai puţin de un minut. „Domnule, aici nu mai candidez. Am clar că nu mai merg nici la judeţ, nici la partid. Am spus o vorbă, aia e!” a răspuns Filipescu la întrebarea dacă va mai candida pentru un nou mandat de preşedinte al organizaţiei judeţene. S-a răzgândit în scurt timp nuanţându-şi de data asta intenţia „Eu nu ştiu dacă voi mai candida. În funcţie de condiţii vom vedea. Dar în principiu, n-aş vrea s-o fac!” a mai spus Filipescu.

Prezent şi dumnealui în conferinţa de presă, primarul Dan Drăgulin a susţinut că încă n-a sosit momentul de a face anunţul privind depunerea candidaturii pentru şefia organizaţiei judeţene însă e interesat de conducerea filialei municipale Călăraşi. „Pot să vă spun un singur lucru. Sunt membru de partid şi indiferent cine va fi cel care va câştiga preşedinţia partidului, am să fac echipă cu acel preşedinte pentru a readuce partidul, împreună cu toată echipa, acolo unde îi este locul. Am spus la un moment dat că voi candida însă era prea devreme. Nu făcusem o evaluare a tot ceea ce implică o astfel de candidatură. La ora actuală, pot să vă spun clar că voi candida pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale. După care, în funcţie de ce se coagulează. O să-mi exprim punctul de vedere. Nu-mi este teamă dar nu a venit încă momentul să fac anunţul” a fost reacţia lui Drăgulin care a mai precizat că obiectivul să strategic înseamnă câştigarea de către PNL a mandatului de primar al municipiului Călăraşi „cel puţin încă o dată”.

Dacă Filipescu şi Drăgulin vor continua să ezite pe marginea acestui subiect, n-ar fi exclus ca de această situaţie să profite Vasile Iliuţă, chit că şi acesta a declarat recent că până în momentul de faţă nu s-a decis în privinţa candidaturii.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.