PNL / Filipescu, despre sondajul lui Drăgulin: E o aiureală!

PNL / Filipescu, despre sondajul lui Drăgulin: E o aiureală!

Câtă lipsă de colegialitate! Ce „cruzime” chiar! Domnul senator Filipescu şi-a permis să dea de pâmânt cu sondajul şefului său pe linie de partid, domnul Drăgulin, publicat recent într-o publicaţie locală, despre care a spus recent că e o „aiureală” iar pentru ‘mnealui „nu e elocvent deloc”.

Şi cât s-a chinuit săracu’, domnu’ Drăgulin, să ne convingă cam cât de popular este el în rândul călărăşenilor, nu doar din municipiu ci din judeţ şi cât de mare e diferenţa dintre el şi „ţăranul” de la Consiliul Judeţean în topul preferinţelor alegătorilor. „Sondajul pe care l-au făcut pe judeţul Călăraşi are o viziune destul de subţire. E marja de eroare 6%. La o marjă de eroare de 6% când distanţa între partide e de 3, 4, 5 procente, deja ăla nu mai e sondaj. Nu ştiu dacă e o făcătură dar un sondaj de opinie care lasă extraordinar de multe interpretări. Dacă la unul îi scazi 6% şi celuilalt îi dai 6%, ai făcut 12%, ceea ce înseamnă că ăsta nu mai e sondaj. Ăsta e o aiureală din punctul meu de vedere. Pentru mine nu e elocvent deloc!” a spus, fix, cu gura lui domnul Filipescu, joia trecută, într-o conferinţă de presă.

Aoleooo, păi în cazul ăsta, cine să mai creadă că diferenţa dintre Drăgulin şi Iliuţă de 10% mai are vreo brumă de adevăr în ea? Cu o marjă de 6% pe care dacă i-o iei lui Drăgulin şi o pui în dreptul lui Iliuţă, se schimbă şi ordinea în clasament. Adică Iliuţă urcă pe primul loc cu 30,3% iar Drăgulin coboară pe 2 cu 28,2%? Oh, no! Toţi slugoii din jurul primarului s-ar interna pe loc într-un spital de boli nervoase!

Sondajul aşa cum a apărut în spaţiul public, realizat fiind în lunile octombrie – noiembrie 2018, e o prostie cap – coadă! Dacă domnul Drăgulin apelează şi acum la astfel de metode ieftine de manipulare atât în partid cât şi în afara lui pentru a-şi dovedi „supremaţia”, înseamnă că sfârşitul e pe aproape.

Pentru că ne-am lămurit cam cât de „serios” e sondajul, nu m-ar surprinde să aud că şi acest text a fost salvat şi transmis lui Ludovic Orban chiar de Drăgulin în persoană. Iar i se va plânge lui Şică Mandolină că autoritatea lui în PNL e subminată şi câte eforturi face el pentru a păstra intactă unitatea partidului. Direct de Filipescu pentru că a spus „răutăcismele” de mai sus şi indirect de Iliuţă, întrucât ştie el prea bine că şi acest articol a fost scris la comanda „inamicului” său din fruntea Consiliului Judeţean.

 

Sondaj: 633 de intervievaţi / Întrebare: Ce părere aveţi despre ….

Daniel Ștefan Drăgulin

Oarecum bună/foarte bună: 34,2%

Nici bună nici proastă: 26,5%

Oarecum proastă: 27,8%

Nu știu/Nu răspund: 11,5%

 

Vasile Iliuţă

Oarecum bună/foarte bună: 24,3%

Nici bună nici proastă: 21,2%

Oarecum proastă: 29,3%

Nu știu/Nu răspund: 25,3%

 

Sursa www.realitateadincalarasi.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.