PNL / Filipescu a fost sau nu invitat la Dragalina?

filipescu 3Vineri a avut loc la Dragalina inaugurarea staţiei de alimentare cu apă care va deservi satul Constantin Brâncoveanu, eveniment la care au participat prefectul George Iacob, preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă dar şi deputatul PNL, Cătălin Predoiu. Nu şi senatorul Răducu Filipescu, preşedintele partidului din rândurile căruia face parte şi primarul localităţii, Gabi Stanciu. Absenţa sa a provocat o întrebare firească: A fost sau nu invitat Filipescu? Acesta a spus vineri, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută cam la aceeaşi oră cu evenimentul de la Dragalina că primarul Stanciu poate l-ar fi sunat însă pe numărul vechi de telefon pe care nu-l mai are. Da, e posibil să mă fi sunat numai că eu nu mai am telefonul ăla vechi şi probabil că nu m-a sunat pe ăsta nou că nu-l ştie. Dar nu este asta o problemă.” s-a scuzat puţin înroşit Filipescu.

N-ar fi exclus însă, având în vedere puternicele disensiuni existente dintre cei doi „grei” ai partidului, Filipescu şi Iliuţă, ca primarul Stanciu să nu-l fi invitat pe primul pentru care oricum nu nutreşte chiar o „dragoste” aşa de mare. În 2008, candidat pe atunci pentru primăria Dragalina din partea PNL, Stanciu a cam fost luat peste picior de Filipescu, după afalarea rezultatelor (s-a clasat pe 3!), demisionând apoi din partid. Patru ani mai târziu, Gabi Stanciu a devenit primar însă din calitatea de independent. S-a înscris apoi în PNL crezând că va primi finanţare din partea Consiliului Judeţean, condus la vremea aceea chiar de Filipescu. Rănile s-au mai închis însă cicatricele au rămas. Nu cred că Stanciu a uitat acel nefericit episod „taxând” în consecinţă orice demers care-l includea şi pe actualul şef al partidului. Aşa cum probabil s-a întâmplat şi vinerea trecută!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.