PNL / E. Dumitru: Cred că singura soluție prin care România poate să se transforme o reprezintă investițiile

PNL / E. Dumitru: Cred că singura soluție prin care România poate să se transforme o reprezintă investițiile

Liderul interimar al PNL Călărași, Emil Dumitru, a salutat prezența, la Călărași, ministrului Fondurilor Europene, Marcel Boloș, pe care l-a catalogat ca fiind cel mai bun ministru pe care Guvernul Orban îl are pe zona de fonduri europene, susținând că singura soluție viabilă prin care România și județul Călărași se pot dezvolta o reprezintă absorbția de fonduri europene. În calitate de președinte al PNL Călărași, cred că singura soluție prin care România poate să se transforme o reprezintă investițiile. Avem, astăzi, în fața noastră, un ministru din guvernul Orban, care a înțeles importanța fondurilor europene și a accelerat absorbția fondurilor europene în 2020, cum nu s-a întâmplat în ultimii 7 ani și avem un grad de absorbție bun, dar asta nu înseamnă că trebuie să ne oprim aici. Împreună cu premierul României, Ludovic Orban, și președintele României, Klaus Iohannis, România va beneficia în viitorii 7 ani de 80 de miliarde de euro, bani pentru a dezvolta România și, implicit, județul Călărași.

Îi mulțumesc, pe această cale, în mod special, ministrului Marcel Boloș, pentru că din fondul de coeziune și din fondurile pe care le gestionează la Ministerul Fondurilor Europene ne-a alocat o sumă pe care nu a mai avut-o niciodată agricultura, de 6,5 miliarde de euro, pentru a putea să răspundem la provocările climatice în Programul Național de Redresare și Reziliență”, a declarat Emil Florian Dumitru, candidatul care deschide lista PNL Călărași pentru Camera Deputaților. Liderul liberal a mai adăugat că din cei 6,5 miliarde de euro alocați prin PNRR agriculturii, 550 de milioane de euro vor reveni modernizării amenajărilor de îmbunătățiri funciare din județul Călărași.

În altă ordine de idei, Dumitru a mai precizat că PNL se pronunță pentru o campanie bazată pe soluții și nu demagogie în care cetățeanul ocupă primul loc. “Știu că suntem în logica de campanie și așteptați din partea mea, probabil, niște puncte de vedere vizavi de modul cum se desfășoară campania electorală. Dar în egală măsură credem noi că o campanie electorală trebuie să fie bazată pe soluții, pe care oamenii să le vadă de la candidați și mai puțină demagogie. Credem noi că echipa liberală de la Călărași, care dincolo de tinerețe are și expertiză profesională, poate să contribuie în mod decisiv la transformarea unui județ care din păcate nu și-a exprimat potențialul economic, cu toate că avem multe resurse și suntem aproape și de Capitala României. Vreau să facem o campanie bazată pe soluții și nu pe demagogie. Vreau să facem o campanie în care să punem pe primul loc oamenii. Ați văzut unele decizii ale Guvernului Orban, din care cu mândrie și eu fac parte, care chiar dacă au costat din punct de vedere electoral, suntem un Guvern asumat și punem înainte de toate sănătatea oamenilor care înseamnă investiții în infrastructura spitalicească. Nu venim cu slide-uri frumoase cum au fost prezentate în 2016, cu 8 spitale regionale pe care le-am tot așteptat să le vedem dar de fapt nu s-au făcut niciodată. Noi suntem Guvernul care facem, avem 3 spitale regionale pe care le vom finanța. Nu vă prezentăm slide-uri ci munca pe care am făcut-o într-un an foarte greu și din care, unele rezultate se văd, altele se vor vedea. a conchis liderul PNL Călărași, Emil Dumitru, secretar de stat în cadrul MADR.

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200025

pnlechipadecandidati

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.