PNL / E. Dumitru: 13 amenajări de irigații și 13 amenajări de desecare vor fi din nou funcționale pentru ca agricultura călărășeană

PNL / E. Dumitru: 13 amenajări de irigații și 13 amenajări de desecare vor fi din nou funcționale pentru ca agricultura călărășeană

Candidatul PNL Călărași pentru Camera Deputaților, Emil Dumitru, secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale susține că prin intermediului Programului Național de Redresare și Reziliență al României, județului Călărași îi va reveni suma de 550 de milioane de euro din cei 3,4 miliarde euro, sumă ce va fi investită pentru refacerea sistemului de amenajări funciare. Prin Programul Național de Redresare și Reziliență al României, din cei 3,4 miliarde de euro care vor fi investiți pentru refacerea sistemului de amenajări funciare, 550 de milioane de euro revin județului Călărași! Cu acești bani va fi reabilitat TOT sistemul de irigații și desecare din județ, în perioada 2021-2026. 13 amenajări de irigații și 13 amenajări de desecare vor fi din nou funcționale pentru ca agricultura călărășeană să nu mai fie meteodependentă. Venim cu soluții pentru fermierii călărășeni!” este mesajul postat pe pagina personală de Facebook de liderul interimar al PNL Călărași, Emil Dumitru.

Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) reprezintă un document strategic structurat pe două priorități: reforme și investiții, ce aduce României perspectiva modernizării și a schimbărilor profunde așteptate de societatea civilă, mediul de afaceri și sectorul public din România.

Cu un total alocat de 30,44 mld. euro (prețuri 2018), respectiv de 33, 009 mld. euro (prețuri curente), planul este structurat pe trei piloni și 12 domenii prioritare pentru dezvoltarea României.

Cerința actuală din propunerea de Regulament aplicabil PNRR este ca din suma aferentă granturilor, 70% să fie disponibilă până în 2022, iar restul de 30% să se aloce, pe baza unei formule prestabilite, în funcție de evoluțiile macroeconomice de la nivelul fiecărei țări.

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200025

emildumitruPNRR550milioane

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.