PNL / Drăgulin: Trăim într-o perioadă tulbure, plină de ipocrizie. Au fost doi ani de minciuni pesediste

dragulin la pnl feb

Moţiunea de cenzură depusă de PNL, USR şi PMP, intitulată "Demiterea Guvernului Dragnea - Dăncilă, o urgenţă naţională!", va fi citită, luni, în plenul Parlamentului, iar miercuri va fi dezbătută şi votată, au decis Birourile permanente reunite ale celor două Camere.

Liderul PNL Călăraşi, Daniel Ştefan Drăgulin a scris pe pagina personală de facebook că susţine demersul semnatarilor moţiunii de cenzură iar parlamentarii să fie conştienţi de situaţia dezastruoasă în care se îndreaptă ţara. “Trăim într-o perioadă tulbure, plină de ipocrizie. Au fost doi ani de minciuni pesediste. Susțin demersul semnatarilor moţiunii de cenzură care cer demiterea premierului Viorica Dăncilă, un premier care nu face politica României, ci politica liderul său de partid, un guvern care nu conduce pentru români, ci împotriva românilor aflați în țară sau în afara granițelor.

Parlamentarii români trebuie să fie conștienți de situația dezastruoasă în care se îndreaptă țara noastră și să susțină demersul Partidului Național Liberal care a depus moțiunea de cenzură împotriva actualului Guvern Dragnea-Dăncilă, ce va fi prezentată astăzi, în Parlamentul României. Guvernul Dragnea-Dăncilă trebuie să plece acasă!” este mesajul transmis de şeful liberalilor călărăşeni.