PNL / Drăgulin spune că Iliuţă n-a primit, până acum, nicio sancţiune!

dragulin conf 25Disensiunile dintre senatorul Răducu Filipescu, fost lider al partidului şi Vasile Iliuţă, preşedintele Consiliului Judeţean au devenit nu doar notorii ci şi vizbil contondente încât a fost nevoie chiar de intervenţia noului preşedinte al PNL, Ludovic Orban. Prezent recent la Călăraşi pentru a „media” acest conflict, Orban a ascultat ambele părţi alegând până la urmă să nu-i arate deocamdată cartonaşul roşu lui Iliuţă, despre care Filipescu susţine din sculare până-n culcare că e „mână în mână” cu PSD. Cel puţin aşa a „sintetizat” Dan Drăgulin, preşedintele PNL Călăraşi, vineri în cadrul unei conferinţe de presă, concluziile acelei „vizite de lucru” a lui Orban la Călăraşi. „Nu s-a dat nicio sancţiune până la ora asta întrucât din discuţiile purtate într-un cadru restrâns s-a ajuns la o concluzie: toţi trebuie să respectăm statutul partidului iar relaţiile de colaborare cu PSD-ul să înceteze.” a spus Drăgulin care a mai precizat că atunci când e vorba de dezvoltarea comunităţii ori luarea unor decizii în beneficiul cetăţenilor, tipul acesta de colaborare este acceptat. Aşa poate se explică şi faptul că recent, Consiliul Judeţean va primi sume consistente din fonduri guvernamentale pe proiectele ce vor fi accesate pe PNDL, spre deosebire de Primăria Călăraşi care din cele 8 proiecte iniţiate şi depuse la sediul Ministerului Dezvoltării, doar 2 dintre ele vor primi şi finanţare.

În altă ordine de idei, Drăgulin n-a părut „deranjat” de faptul că Vasile Iliuţă a participat marţi la vizita lui Liviu Dragnea, alături de ministrul agriculturii, Petre Daea, în judeţul Călăraşi. „Este preşedinte al Consiliului Judeţean şi în această calitate, putea să se ducă sau nu. El s-a dus ca o gazdă. Nu văd nicio problemă” a precizat Drăgulin care i-a dat astfel o „mână de ajutor” lui Iliuţă în conflictul său pe viaţă şi pe moarte cu Filipescu.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.