PNL: Drăgulin, pentru Primăria Călăraşi; Valentin Barbu, pentru Consiliul Judeţean

PNL: Drăgulin, pentru Primăria Călăraşi; Valentin Barbu, pentru Consiliul Judeţean

Biroul Politic Naţional al PNL a validat, luni, cea mai mare parte a candidaţilor la funcţia de primar de municipiu reşedinţă de judeţ şi de preşedinte de Consiliu judeţean.

Pentru Primăria municipiului Călăraşi, liberalii îl vor susţine pe actualul primar, Daniel Ştefan Drăgulin, liderul organizaţiei judeţene. Pentru Consiliul Judeţean, PNL va merge pe mâna lui Valentin Barbu, în prezent vicepreşedinte al instituţiei.

La nivel urban, au fost stabiliţi candidaţii partidului după cum urmează:

Municipiul Olteniţa: Costinel Milescu

Oraşul Fundulea: Mădălina Obadă

Oraşul Budeşti: Mihai Ilie

Oraşul Lehliu Gară: Laurenţiu Bănescu

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.