PNL / Drăgulin: Pentru a nu mai fi create efervescențe din partea unora sau altora, prin această declarație, sunt oficiale candidaturile noastre

PNL / Drăgulin: Pentru a nu mai fi create efervescențe din partea unora sau altora, prin această declarație, sunt oficiale candidaturile noastre

Președintele PNL Călărași, Daniel Ștefan Drăgulin, a anunțat joi, 12 martie, într-o conferință de presă, că Biroul Politic Național a validat propunerile pentru candidaturile la șefia Consiliului Județean Călărași și la funcția de primar al municipiului reședință de județ. ”După cum știți, luni, în ședința Biroului Politic Național, s-au validat candidații mai multor organizații județene, respectiv președinte CJ și primar al reședinței de județ. Călărașiul a fost validat prin cele două propuneri, în persoana domnului Barbu Valentin, pentru funcția de președinte al CJ, iar pentru Primăria Călărași, subsemnatul.”, a anunțat Drăgulin.

Șeful liberalilor călărășeni a avut și un mesaj de încredere pentru întreaga organizație. ”Din discuțiile avute în cadrul BPN, pentru a nu mai fi create efervescențe din partea unora sau altora, prin această declarație, sunt oficiale candidaturile noastre. Este clar, avem votul tuturor membrilor BPN și, ca atare, ne vom bate pentru Organizația Județeană PNL Călărași să câștige cât mai multe voturi și să reușim să luăm în continuare șefia Consiliului județean, cât mai mulți consilieri județeni, Primăria Călărași, cel puțin un viceprimar și cât mai mulți consilieri locali”, a punctat președintele PNL Călărași.

Sursa Facebook PNL Călăraşi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.