PNL / Drăgulin: Fac parte din echipa domnului Orban!

dragulin judetSâmbătă şi duminică vor avea loc lucrările Confresului PNL la finele căruia va fi stabilită prin vot noua conducere a partidului. Noul lider al organizaţiei judeţene PNL Călăraşi, Dan Drăgulin a anunţat că şi-a depus candidatura pentru o funcţie de membru în Biroul Executiv, precizând că a semnat pentru moţiunea lui Ludovic Orban. “Aşa cum am spus, fac parte din echipa domnului Orban, semnând moţiunea sa. Această decizie a fost luată în urma votului pe care l-am primit din partea colegilor din BPJ. În unanimitate, colegii din Comitetul Director Judeţean au votat pentru susţinerea candidaturii mele pentru o funcţie de membru în Biroul Executiv. Am să sprijin cu tot ce pot ca echipa Orban să fie câştigătoare!” a declarat Drăgulin care a mai adăugat că alţi doi liberali călărăşeni, senatorul Răducu Filipescu şi preşedintele Consiliului Judeţean, Vasile Iliuţă vor candida duminică pentru o funcţie de vicepreşedinte. Ultimul şi-a depus candidatura şi pentru funcţia de membru în BEx.

Întrebat dacă echipa învinşilor ar putea părăsi partidul după Congres, Drăgulin a spus “Nu cred. E doar o competiţie după care toţi trebuie să ne apucăm de treabă şi să contribuim fiecare la relansarea partidului. Dacă gândim în beneficiul partidului, trebuie să ne dăm toţi mâna, să ne mobilizăm şi împreună să obţinem pe viitor rezultate şi mai bune.”

Drăgulin va avea o concurenţă serioasă pentru cele 16 funcţii din Biroul Executiv şi-au depus candidatura 49 de liberali.

La Congres, PNL Călăraşi va fi reprezentat de 134 de delegaţi.

În cadrul Congresului PNL din 17 iunie, cu participarea a 5000 de delegați, vor fi organizate alegeri pentru președinția Partidului Național Liberal, prin vot asupra moțiunilor prezentate de candidați, precum și pentru președinții Comisiei de Arbitraj și ai Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori.

În cadrul Consiliului Național din 18 iunie vor fi aleși cei 4 prim-vicepreședinți, 16 vicepreședinți și 16 membri ai Biroului Executiv, trezorierul PNL, precum și membrii Comisiei de Arbitraj și ai Comisiei Naționale de Revizie și Cenzori.

 

Pe ce funcţii vor candida liberalii călărăşeni

Dan Drăgulin, preşedinte PNL Călăraşi: Membru în B. Ex.

Vasile Iliuţă, preşedinte Consiliul Judeţean Călăraşi: Vcepreşedinte domeniul Agricultură, dezvoltare rurală, industrie alimentară şi mediu, ape şi silvicultură: Membru al B. Ex.

Răducu Filipescu, senator: Vicepreşedinte Regiunea Sud Muntenia

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.