PNL / Drăgulin despre conflictul Filipescu – Iliuţă: Am să ridic problema, dacă va fi nevoie, în BPN, ca să terminăm odată cu asta

dragulin la pnl febLiderul PNL Călăraşi, Dan Drăgulin a comentat miercuri conflictul dintre senatorul Răducu Filipescu şi preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă care e departe de a se încheia subliniind că dacă va fi nevoie îl va supune atenţiei Biroului Permanent Naţional al partidului. Eu nu sunt partizan Filipescu, nu sunt partizan Iliuţă! Sunt partizanul organizaţiei judeţene! Un conflict personal a fost direcţionat către organizaţia judeţeană, cu sau fără voia dânşilor. Am avut o întâlnire la care a participat şi domnul preşedinte Orban. Deşi s-a vehiculat în presă că a venit în mod expres pentru asta, nu e aşa. A avut o planificare ca până la 1 septembrie domnia sa să participle la diferite acţiuni, organizate la nivel judeţean şi în momentul în care a venit am avut o discuţie mai restrânsă în care s-au pus pe masă şi problemele acestea. După părerea mea, se bate monedă de prea mult timp pe acest lucru. E un conflict între două persoane mature care la un moment dat trebuie să-şi resolve disensiunile rezolve. Nu le rezolvă, atunci vom vedea care va fi soluţia.” a spus Drăgulin, convins că din momentul în care cei doi vor îngropa securea războiului, grupările care stau în spatele lor “vor sta liniştite”. “În momentul în care se va termina conflictul dintre cele două persoane şi nu mai au mult până atunci, cele două grupări vor sta liniştite. Dar, în general, activitatea politică la nivel judeţean se desfăşoară cu şedinţe de birou, de consiliu de coordonare judeţean, noi nu am avut probleme de genul acesta. Că se interpretează şi se dau anumite tente, eu ştiu că de ce se dau, pentru că se doreşte.” a continuat Drăgulin.

În opinia noului preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Călăraşi, Filipescu şi Iliuţă ar avea maturitatea politică să evalueze consecinţele unui astfel de conflict, subliniind că dacă disensiunile se vor acutiza, problema va fi ridicată şi într-o şedinţă a Biroului Politic Naţional al partidului. “Eu nu-l consider pe Iliuţă principalul vinovat, şi nici pe domnul Filipescu. (…) Am spus că mai au puţin şi vor termina acest conflict. Nu le dau termen, au maturitatea politică de a se gândi care este rezultatul acestei tensiuni şi vor lua o hotărâre. Am să mă consult şi cu preşedintele de partid, am să vorbesc şi o să ridic problema, dacă va fi nevoie, în BPN, ca să terminăm odată cu asta.” a conchis Drăgulin.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.