PNL / Drăgulin a optat pentru Orban, Iliuţă pentru Buşoi!

Organizaţia judeţeană PNL Călăraşi iar s-a rupt în două. Pentru Congresul din 17 iunie, voturile delegaţilor din Călăraşi se vor împărţi între Ludovic Orban şi Cristian Buşoi. Pentru primul au optat deja noul dar şi fostul preşedinte al filialei judeţene, Dan Drăgulin, respectiv Răducu Filipescu. Pentru Buşoi va vota însă preşedintele CJ, Vasile Iliuţă, deputatul Cătălin Predoiu dar şi fostul deputat de Călăraşi, Dan Motreanu. Tot pe lista susţinătorilor lui Buşoi figurează şi secretarul TNL, Alin Drăgulin.
La Congres, vor fi prezenţi din partea PNL Călăraşi 147 de delegaţi, alţi 9 participând de drept. Noul preşedinte, Dan Drăgulin ar putea candida pentru funcţia de Membru. Răducu Filipescu şi-ar fi dorit să facă echipă cu Dan Motreanu în secretariatul partidului însă în noile condiţii ar putea candida pentru o funcţie de vicepreşedinte.
Liderul CJ, Vasile Iliuţă ar putea fi susţinut de Buşoi pentru obţinerea funcţiei de vicepreşedinte care să se ocupe de Departamentul Agricultură al partidului.

Moţiunea lui Buşoi - "PNL - partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică
Secretarul general interimar al PNL, Cristian Bușoi, și-a depus luni candidatura pentru președinția partidului, cu moțiunea "PNL - partidul viitorului. Pentru o Românie dreaptă, echilibrată și puternică", semnată de 100 de liberali.
Întrebat câți președinți de filiale au semnat moțiunea cu care candidează, Bușoi a arătat că are semnături din toate organizațiile. "Sunt multe filiale care nu au luat o decizie, sunt președinți de filiale care nu au semnat pe niciuna dintre moțiuni. Urmează o campanie de 30 de zile. Toate filialele așteaptă să vadă moțiunile și viziunea noastră și am convingerea fermă că îi voi convinge pe cei mai mulți dintre cei 5.000 de delegați și voi deveni președintele PNL", a spus liberalul.
Zeci de liberali s-au aflat alături de Cristian Bușoi, luni, când acesta și-a depus candidatura la președinția PNL, printre aceștia numărându-se Teodor Atanasiu, Dan Motreanu, Leon Dănăilă, Lucia Varga, Răzvan Sava, Florin Alexe, Marin Anton, Mugurel Cozmanciuc, Claudia Benchescu. Pe lista susţinătorilor săi se află şi fostul preşedinte Crin Antonescu.
Luni, Ludovic Orban și-a depus și el candidatura la președinția PNL. Marți, se așteaptă ca Viorel Cataramă să-și depună candidatura pentru aceeași funcție.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.