PNL / Două gesturi, mai degrabă, simbolice!

PNL / Două gesturi, mai degrabă, simbolice!

Statutar sau nu, puţinii liberalii reuniţi joi într-o şedinţă de BPJ, prezidată şi regizată de cuplul de tristă pomenire, Drăgulin – Filipescu, ar fi adoptat şi două „rezoluţii” care-l vizează direct pe preşedintele CJ Călăraşi, Vasile Iliuţă, transformat oficial în oaia neagră a partidului.

Prima se referă la faptul că dacă tot a ales s-o ia pe alte căi politice, Iliuţă ar trebui să-şi înainteze demisia de onoare din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean. De parcă zici că i-au făcut-o cadou în vara lui 2016! „Frumos” dar la fel de frumos era şi dacă prin 2014, liberalii ar fi cerut cu acelaşi elan proletar şi demisia de onoare din funcţia de primar al municipiului Călăraşi lui Dan Drăgulin, actualul actualul preşedinte al partidului, după ce acesta a profitat de prevederile OUG 55, optând pentru UNPR. Mi-amintesc că nimeni din PNL n-a avut atunci o astfel de idee năstruşnică. Ba mai mult la vremea respectivă şi câţiva consilieri locali l-au urmat pe Drăgulin în partidulu lui Oprea. Nici ei n-au păţit ceva, în plus au revenit acasă la pachet cu Drăgulin şi nimeni nu s-a mai isterizat atunci.

A doua e şi mai „bengoasă”: Urmaşii lui Brătianu au câzut de comun acord să i se retragă sprijinul politic lui Iliuţă dacă acesta tot nu dă doi bani pe prima rezoluţie adică povestea cu demisia de onoare. Retragerea sprijinului politic în contextul politico - legislativ actual echivalează fix cu o frecţie la picior de scaun. În ultimele 6 luni de mandat, potrivit prevederilor Codului Administrativ, preşedintele de CJ nu-şi poate pierde mandatul la solicitarea partidului. Nu doar el, în listă mai figurând vicepreşedinţii de CJ dar şi viceprimarii.

Altfel spus, liberalii au apelat joi, mai degrabă, la două gesturi simbolice care nu-l afectează pe încă colegul lor pe care s-au grăbit să-l declare vinovat şi condamnat la excludere în locul să-i ofere şansa unei judecăţi drepte, fără patimă, fără ură. Deh, apucături de liberali cu ştaif!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.