PNL / Două decizii importante adoptate în Biroul Politic Naţional

PNL / Două decizii importante adoptate în Biroul Politic Naţional

Premierul Ludovic Orban a anunțat că PNL nu îi va primi să candideze la alegerile locale pe primarii care acum sunt la PSD.

Ludovic Orban: ”Biroul Politic Național a adoptat două decizii în unanimitate. Prima decizie este aceea ca președinții filialelor județene să-și asume răspunderea candidaturii, fie la primăria municipiului reședință de județ, fie la președinția Consiliului județean, acolo unde nu există candidați cu șanse. De asemenea, a doua decizie pe care am luat-o, este aceea ca în alegerile locale, Partidul Național Liberal să nu primească, ca și candidat la funcția de primar, niciun primar care este astăzi în PSD.”

În astfel de condiţii, e limpede că actualul primar, Dan Drăgulin vrea, nu vrea, e nevoit  de-acum să-şi asume o nouă candidatură pentru Primăria municipiului reşedinţă de judeţ şi „să uite” de cariera parlamentară pe care o plănuia în cazul în care alegerile locale ar fi avut loc simultan cu cele anticipate. Pe de altă parte şi „visul” lui Dragoş Coman de a reprezenta partidul în competiţia pentru locale s-a cam spulberat, pentru actualul ministru – secretar de stat de la MTS, singura alternativă notabilă care i-a mai rămas la dispoziţie fiind înscrierea pe listele pentru Parlament. Desigur, într-o „zonă” şi eligibilă.

orbannuprimimprimaripsd

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.