PNL / D. Drăgulin: Încă din acest an vom stabili lista cu candidaţii noştri pentru primării

Dragulin PNL 9 februarie 2018

Preşedintele PNL Călăraşi, Dan Drăgulin a prezentat joi succint programul politic al organizaţiei judeţene pentru acest an susţinând că priorităţile sale sunt reevaluarea bazei de date cu membrii şi simpatizaţii PNL precum şi stabilirea listei cu candidaţii partidului pentru funcţia de primar în perspectiva alegerilor locale din 2020. Drăgulin a precizat că a demarat deja discuţiile cu liderii organizaţiilor locale urmând ca în perioada următoare să fie finalizate alegerile în cadrul structurilor locale de tineret, femei şi persoane vârstnice.Din această lună am început discuţiile cu toţii preşedinţi orhanizaţiilor locale PNL având ca scop în primul rând verificarea bazei de date cu membrii partidului. Acolo unde nu avem încă structuri le vom înfiinţa în perioada următoare şi mă refer la organizaţiile de tineret, de femei şi persoane vârstnice. În perplul meu de săptămâna trecută, pot să vă spun că toţi cei cu care am stat de vorbă manifestă interes şi chiar şi-au luat angajamentul ca într-o perioadă destul de scurtă, şi asta o vom discuta în Biroul Judeţean care va avea loc joia viitoare, să-mi dea datele de desfăşurare, astfel încât să avem câte un reprezentant în fiecare organizaţie din teritoriu.” a spus Drăgulin.

Dacă în localităţile conduse deja de primai liberaliL, oferta partidului va fi reprezentată chiar de edilii în funcţie, în celelalte localităţi se vor desfăşura sondaje pentru identificarea celui mai bun candidat dintr-o listă formată din cel puţin 2-3 pretendenţi. “Încercăm, de asemenea, ca acolo unde nu avem candidaţi pentru primărie să ne structurăm o listă cu 2-3 membri pe care să-i avem în vedere în realizarea unui sondaj în urma căruia să avem cea mai bună alegere.

Sper ca până la sfârşitul lunii iunie sau iulie să realizîm toate aceste activităţi de natură organizatorică pentru a avea o bază de date cu membrii şi simpatizanţii noştri dar şi cu potenţialii candidaţi la primărie. Acolo unde nu avem primari în funcţie vom realiza sondaje ca să identificăm cea mai bună soluţie. Desigur, în localităţile conduse de primarii noştri, vom merge în alegeri cu ei.

Încercăm să stabilim lista cu candidaţii la primărie încă de pe acum pentru că 2019 va fi un an cu 2 evenimente politice deosebite: alegerile europarlamentare şi prezidenţiale. Gândul nostru este să obţinem rezultate bune.” a conchis Drăgulin.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.