PNL / Corbu: Mulţumesc lehlienilor pentru votul acordat candidatului nostru, Laurenţiu Bănescu

corbu la masaPrimvicepreşedintele PNL Călăraşi, Constantin Corbu a transmis un mesaj de mulţumire tuturor cetăţenilor din oraşul Lehliu care s-au prezentat duminică la urne votând pentru candidatul liberal, Laurenţiu Bănescu, felicitându-l în egală măsură şi pe câştigătorul alegerilor, Iulian Iacomi. “Permiteţi - mi să transmit un mesaj de felicitare deputatului Iacomi, pentru victoria pe care a obţinut-o dar şi echipei sale care, în general, s-a comportat decent. De asemenea, aş dori să mulţumesc membrilor PNL şi tuturor celor care au participat la aceste alegeri pentru rezultatul pe care eu îl consider bun. Le mulţumesc tuturor lehlienilor pentru modul în care ne-au primit la poartă, la discuţii, cum şi-au exprimat votul în oraşul Lehliu şi în satele limitrofe, Răzvani şi Buzoieni. a spus Corbu care s-a referit şi la rezultatul obţinut de Bănescu. „Este un rezultat bun dat în primul rând pentru el, pentru modul lui de a fi, pentru nemulţumirea, cred, creată de faptul că deputatul Iacomi s-a întors (n.r. din Parlament) şi l-au penalizat pentru lucrul acesta. Cred că şi voturile obţinute de Ştefania Moga, care a candidat independent, au contribuit la obţinerea acestui rezultat”.

Duminică, în cadrul alegerilor locale parţiale, Iulian Iacomi s-a clasat pe primul loc obţinând 1606 voturi. L-a urmat liberalul Laurenţiu Bănescu cu 1228 de voturi iar pe 3 s-a situat Ştefania Moga cu 539 de voturi.

Iulian Iacomi poate renunţa, în decurs de 2 săptămâni de la validarea alegerilor, la mandatul de deputat pentru cel de primar până în 2020.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.