PNL / Comunistul de ieri, liberalul de azi!

PNL / Comunistul de ieri, liberalul de azi!

Cu ce-o fi greşit poporul ăsta să se pricopsească şi după 30 de ani de la Revoluţie, în fruntea instituţiilor statului cu foşti activişti comunişti. E realmente jignitor să-l vezi după atâta amar de vreme pe Drăgulin, fost reprezentant de seamă al sistemului comunist, prezent la manifestările de comemorare a eroilor martiri care şi-au sacrificat viaţa în acel decembrie ’89 sângeros tocmai pentru ca acel sistem nenorocit pe care-l apăra atunci (nu doar în calitate de membru ci şi de salariat!), să dispară odată pentru totdeauna.

Comunismul s-o fi dus, nu şi securiştii şi comuniştii. Ultimii au avut grijă să viruseze şi partidele istorice care au devenit între timp unelte ale noii Securităţi.

După 30 de ani, Drăgulin şi nu numai el pentru că-i plin PNL-ul de relicve comuniste, pozează sfidător în democraţi autentici, musai de „dreapta”, proeuropeni şi proamericani, în competenţi şi buni conducători, singurii „educaţi”, capabili să construiască România normală.

Nu vă crapă, mă, obrazu’ de ruşine?

PS Un amic mi-a sugerat o întrebare pentru Dan Drăgulin: Ce făcea distinsul "anticomunist" din zilele noastre pe 21 şi 22 decembrie 1989? 

Zău, nu vă enervaţi, a sugerat doar, n-a dat cu paru'!

ALDIS4

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.