PNL / Ce-şi propune să facă Bănescu pentru Lehliu Gară (II)

banescuSportul, Administraţia şi Învăţământul reprezintă alte 3 domenii prioritare pentru Laurenţiu Bănescu, desemnat candidat PNL pentru funcţia de primar al oraşului Lehliu Gară, la alegerile parţiale din 11 iunie. “În domeniul Sportului şi Agrementului, în calitate de viitor primar voi insista pentru susţinerea şi promovarea echipei de fotbal Victoria Lehliu în eşalonul imediat superior. În plus, voi acorda o atenţie deosebită şi dezvoltării fotbalului şi nu numai în celelalte două localităti Răzvani şi Buzoieni. O altă preocupare a mea va fi modernizarea spaţiilor verzi, a parcurilor şi a locurilor de joacă pentru copii” a spus Laurenţiu Bănescu.

Un domeniu sensibil pentru candidatul PNL rămâne Administraţia. “Obligaţia noastră esenţială este să asigurăm transparentizarea reală a actului de administraţie. Asta implică şi o atenţie sporită acordată cheltuirii în mod judicious a banului public. Bugetul nu este mare, dimpotrivă şi din acest punct de vedere resursele financiare trebuie să acopere efectiv domeniile prioritare” a continuat Laurenţiu Bănescu.

În domeniul Învăţământului, obiectivele majore ale lui Laurenţiu Bănescu pentru perioada 2017 – 2020 sunt “introducerea unui sistem de securizare a actului educational şi menţinerea unui sistem de motivare pentru elevii supradotaţi dar şi pentru cei care provine din familii care se confruntă cu probleme financiare”.

 

“Sunt hotărât mai mult ca niciodată să acced în funcția de primar pentru a duce la bun sfârșit menirea mea de lehlian. Voi avea o atitudine corectă și legală în actul administrativ, iar toate demersurile mele se vor îndrepta către a aduce plus-valoare localității.” a spus Laurenţiu Bănescu care a continuat “Le cer sprijinul lehlienilor cu speranța că împreună vom reuși să dăm orașului nostru șansa de a intra pe drumul spre modernizare!”

 

SPORT ȘI AGREMENT

- Modernizarea spațiilor verzi, a parcurilor și a locurilor de joacă pentru copii

- Susținerea și promovarea echipei de fotbal a orașului, Victoria Lehliu, cât și a celor două localități componente, Răzvani și Buzoieni

 

ÎNVĂȚĂMÂNT

- Introducerea unui sistem de pază și securizare a actului educaţional în sistemul de învățământ de pe raza orașului Lehliu Gară și a localităților Răzvani și Buzoieni

- Menținerea unui sistem de motivare pentru elevii supradotaţi cât și pentru cei cu probleme sociale

 

ADMINISTRAȚIE

- Transparentizarea actului în administrație

- Atragerea de fonduri europene și identificarea unui potential local în diferite domenii

- Cheltuirea banului public în mod rational și eficient

           

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.