PNL / Ce-şi propune să facă Bănescu pentru Lehliu Gară (I)

banescu depunereSâmbătă, Laurenţiu Bănescu şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar al oraşului Lehliu Gară, la alegerile locale parţiale programate duminică, 11 iunie. „Sunt hotărât mai mult ca niciodată să acced în funcția de primar pentru a duce la bun sfârșit menirea mea de lehlian. Voi avea o atitudine corectă și legală în actul administrativ, iar toate demersurile mele se vor îndrepta către a aduce plus-valoare localității.” a fost mesajul transmis de Laurenţiu Bănescu locuitorilor oraşului Lehliu Gară şi localităţilor limitrofe, Răzvani şi Buzoieni.

Programul său pentru 2017 – 2020 are la bază 5 capitalor importante: Infrastructură, Sănătate, Sport şi Agrement, Învăţământ şi Administraţie.

„În domeniul INFRASTRUCTURII primul obiectiv important va fi finalizarea reţelei de canalizare. Vom căuta resurse atât locale şi judeţene cât şi guvernamentale” spune Laurenţiu Bănescu care a continuat „Un al doilea obiectiv vizează accesul la apa potabilă pentru fiecare gospodărie din localităţile Răzvani, Buzoieni şi Lehliu Gară. Nu în cele din urmă, trebuie să finalizăm şi proiectul care vizează reabilitarea drumurilor şi a trotuarelor pe ambele părţi ale carosabilului, prin asfaltare, în toate localităţile”.

În domeniul Sănătăţii, Laurenţiu Bănescu va acorda o importanţă deosebită „atragerii de medici şi crearea unor condiţii propice pentru fidelizarea acestora precum şi înfiinţării de cabinete medicale în localităţile Răzvani şi Buzoieni.”

 

Obiective propuse pentru perioada 2017 - 2020

 

INFRASTRUCTURĂ

- Finalizarea rețelei de canalizare

- Apă potabilă în fiecare gospodărie a localităților Răzvani, Buzoieni și Lehliu-Gară

- Finalizarea drumurilor și trotuarelor pe ambele părți ale carosabilului, prin asfaltare, în toate localitățile componente (inclusiv cu rigole pentru apa pluvială)

 

SĂNĂTATE

- Înființare cabinet medicale în localitățile Răzvani și Buzoieni

- Atragerea de medici și crearea unor condiții pentru fidelizarea acestora

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.