PNL / Camelia Croitoru, în cărţi pentru şefia ISJ Călăraşi!

PNL / Camelia Croitoru, în cărţi pentru şefia ISJ Călăraşi!

Liberalii sunt decişi „să îngălbenească”, în regim de urgenţă, nu doar prefecturile ci şi serviciile publice deconcentrate.

Surse credibile susţin că pentru şefia Inspectoratului Şcolar Judeţean Călăraşi, PNL o va susţine pe profesoara Camelia Croitoru (46 de ani - foto dreapta), în prezent director al Casei Corpului Didactic.

Consilier local municipal din 2012 încoace, Croitoru a devenit din 21 octombrie 2017, preşedinte al Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) din judeţul Călăraşi.

Este percepută în partid ca fiind o „apropiată” a primarului Dan Drăgulin care s-a zbătut în 2012, imediat după obţinerea mandatului de primar, să devină şefa CCD (în cadrul negocierilor purtate în interiorul USL), funcţie pe care o deţine şi în momentul de faţă ca urmare a „rugăminţilor” adresate, în timp, de actualul preşedinte al PNL Călăraşi, conducerii PSD.

În 2014 când Drăgulin a părăsit PNL pentru UNPR, Camelia Croitoru l-a urmat pe acesta în partidul condus la acea vreme de Gabriel Oprea, fiind desemnată în ianuarie 2015 să conducă organizaţia de femei a „progresiştilor” călărăşeni. În primăvara anului 2016, Croitoru a revenit în PNL, odată cu Drăgulin.

Camelia Croitoru o va înlocui în funcţia de inspector general şcolar pe prof. Elena Mihăilescu, aflată la cârma Inspectoratului din 5 septembrie 2017.

sursa foto www.argumentpress.ro

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.