PNL Călăraşi | Pandea, fără rival. „Bătălie” pe cele două funcţii de primvicepreşedinte!

PNL Călăraşi | Pandea, fără rival. „Bătălie” pe cele două funcţii de primvicepreşedinte!

În jur de 350 de delegaţi sunt aşteptaţi joi la lucrările Comitetului de Coordonare Judeţean al PNL Călăraşi în cadrul căruia va fi aleasă noua conducere a organizaţiei judeţene pentru următorii 4 ani.

La funcţia de preşedinte, a fost înregistrată o singură candidatură, cea a senatorului Ciprian Pandea.

Pentru cele două funcţii de primvicepreşedinte se anunţă „lupte încinse”. Astfel, actualul preşedinte interimar, Emil Dumitru îl va avea rival direct pe primarul localităţii Borcea, Aniel Teodor Nedelcu Paţurcă iar primarul comunei Modelu, Gheorghe Dobre (fost primvicepreşedinte până la dizolvarea Biroului Politic Judeţean în toamna anului trecut) intră în competiţie directă cu actualul prefect, Valentin Barbu.

Tot joi vor fi aleşi prin vot secret şi cei 8 vicepreşedinţi.

Joia trecută a fost ales şi preşedintele filialei locale PNL Călăraşi, Alin Drăgulin câştigând „duelul” cu Dragoş Coman. Noii primvicepreşedinţi ai filialei locale sunt Daniel Purcărea şi Florin Drăgan.

La nivel naţional, şi organizaţia PNL Călăraşi este percepută ca fiind una neutră, în raport cu pretendenţii pentru şefia partidului, precum filialele judeţene Prahova şi Alba.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.