PNL Călărași | Marius Micu, secretar de stat în MADR

PNL Călărași | Marius Micu, secretar de stat în MADR

Marius Mihai Micu, susținut de PNL Călărași, a fost numit de ieri în funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Prodecan al Facultății de Management și Dezvoltare Rurală din cadrul USAMV București, Micu a fost consilier personal al actualului șef interimar al PNL Călărași, Emil Dumitru când acesta era secretar de stat în MADR. Este vicepreședinte al Federației Naționale PRO AGRO și membru în CA al Casei de Comerț Unirea.

În MADR își desfășoară de acum activitatea nu mai puțin de 6 secretari de stat, un subsecretar de stat, un secretar general și un secretar general adjunct.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.