PNL Călărași / Filipescu, în afara listei pentru Parlamentul României!

PNL Călărași / Filipescu, în afara listei pentru Parlamentul României!

La Călărași, liberalii au decis ordinea candidaților pe listele pentru alegerile parlamentare programate pe 6 decembrie.

La Senat, prima poziție este ocupată de Ciprian Pandea, el fiind secondat de oltenițeanul, Cristian Iorga. La Camera Deputaților, lista este deschisă de noul președinte interimar al organizației județene, Emil Dumitru, ministru secretar de stat în cadrul MADR. Poziția secundă este ocupată de Alin Drăgulin, vicepreședinte ANANP iar pe 3 se situează Dragoș Coman, ministru secretar de stat în cadrul MTS. Pe 4 se află Alexandru Vasile, vicepeședinte ANANP.

Marele absent de la proximele alegeri parlamentare este senatorul Răducu Filipescu (fost lider al Consiliului Județean Călărași în perioada 2004-2016) a cărui carieră politică a cam ajuns la final. Omul de numele căruia se leagă ascensiunea dar și decăderea PNL Călărași (s-a străduit în zadar să-l trimită acasă pe Vasile Iliuță!) a devenit acum indezirabil până și pentru conducerea centrală a partidului. Surse din partid susțin că lui Filipescu i s-ar putea oferi, în semn de “recunoștință” pentru eforturile depuse în slujba partidului, un post de consul. Dacă n-ar fi de râs...

Pe de altă parte nici “preferatul” său, Valentin Barbu n-a prins nici măcar o poziție de supleant pe listele pentru Parlament. Barbu speră să ocupe, tot cu sprijinul partidului, funcția de prefect al județului. Că așa-i la liberali, ei dau randament doar la...stat.

Senat

  1. Ciprian Pandea
  2. Cristian Iorga

Camera Deputaților

  1. Emil Dumitru
  2. Alin Drăgulin
  3. Dragoș Coman
  4. Alexandru Vasile

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.