PNL Călăraşi / Evaluarea pretendenţilor pentru Primărie, în vara anului viitor?

PNL Călăraşi / Evaluarea pretendenţilor pentru Primărie, în vara anului viitor?

Pe 5 septembrie, liderul organizaţiei judeţene PNL Călăraşi, Dan Drăgulin anunţa în cadrul unei conferinţe de presă că pentru alegerile locale din 2020, candidatul partidului pentru Primăria municipiului Călăraşi va fi stabilit în urma unui sondaj ce urmează să fie realizat de o echipă de la Centru, în această toamnă. . „În şedinţa BEx-ului de la Sibiu, la care a participat, informal, şi preşedintele României Klaus Iohannis, s-au stabilit mai multe priorităţi pe care organizaţiile judeţene trebuie să le realizeze în perioada următoare. Prima se referă la faptul că se vor face sondaje de opinie la nivel naţional şi asta chiar mă degrevează pe mine de unele suspiciuni din partea unor colegi care doresc să candideze, pentru stabilirea candidatului partidului pentru primăriile municiipiilor reşedinţă de judeţ. Aceste sondaje vor fi bătute-n cuie, indiferent ce cred unii sau alţii. Este foarte clar că la sfârşitul acestui an, se vor linişti apele din acest punct de vedere. Mie mi se pare o modalitate foarte corectă pentru aşa dispare orice formă de suspiciune”. spunea atunci Drăgulin.

Sursele noastre care-l citează chiar pe preşedintele partidului, Ludovic Orban, relevă faptul că evaluarea potenţialilor pretendenţi va fi realizată, tot prin intermediul unui sondaj, însă abia în vara anului viitor.

Drăgulin a prezentat şi o listă cu posibilii candidaţi care-i cuprinde pe actualii viceprimari, Dragoş Coman şi Viorel Ivanciu, preşedintele CJ, Vasile Iliuţă şi vicepreşedintele CJ, Valentin Barbu. „Lista e deschisă pentru membrii marcanţi ai PNL. Eu, unul, aştept să văd cine intră în competiţie pentru funcţia de primar. Nu mă deranjează dacă cineva are un procent mai mare decât mine. Mă interesează ca Primăria Municipiului Călăraşi să fie condusă în continuare de PNL. Nu fac eu evaluarea, ci o echipă de la Centru, coordonată, cred eu, de domnul Blaga” a mai precizat atunci Drăgulin,

Întrebat dacă intenţionează să mai candideze pentru încă un mandat, Drăgulin a răspuns „evaziv”: „Lasă-mă să mă abţin. Dacă sondajul arată că eu sunt cel bine cotat, voi candida!”

 

Momentan, partidul este preocupat cu desemnarea candidaţilor pentru Parlamentul European, procedură care demarează chiar astăzi.

 

Cine sunt presupuşii subiecţi ai sondajului

Dan Drăgulin. Preşedintele organizaţiei judeţene, primar în funcţie din 2012.

Viorel Ivanciu. Preşedinte al organizaţiei municipale PNL Călăraşi, viceprimar din 2016.

Dragoş Coman. Secretarul organizaţiei municipale PNL Călăraşi, viceprimar din 2016.

Vasile Iliuţă. Vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PNL Călăraşi, din 2016, preşedinte al CJ Călăraşi

Valentin Barbu. Secretarul organizaţiei judeţene PNL Călăraşi din 2016, vicepreşedinte al CJ Călăraşi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.