PNL Călăraşi / Datoriile vor fi achitate până la finele anului 2019

Preşedintele organizaţiei judeţene PNL Călăraşi, Dan Drăgulin, a anunţat recent că până la finele anului 2019, vor fi achitate datoriile pe care filiala locală le are faţă de organizaţia naţională, acestea fiind estimate la circa 2 miliarde de lei vechi. „S-a stabilit ca fiecare organizaţie să-şi achite datoriile financiare faţă de organizaţia naţională până la sfârşitul anului 2019. Călăraşiul are de achitat circa 2 miliarde de lei veci reprezentând şi datorii generate din campaniile electorale precedente pe care le-am preluat în calitate de preşedinte. Eu cred că putem să le achităm, mobilizându-ne în acest sens, cu ajutorul cotizaţiilor şi al donaţiilor” a spus Drăgulin care a mai precizat. „Vom stabili în forurile noastre de conducere cuantumul acestor cotizaţii pentru parlamentari, primari, aleşi judeţeni şi locale, membri, etc.”

În vara anului trecut, liberalii aveau de plătit, la nivel de organizaţie naţională, datorii de aproximativ 4,5 milioane de euro, mare parte făcute în campaniile din 2009 şi 2012. Pentru plata lor, conducerea PNL a reuşit să obţină eşalonarea datoriilor, iar în prezent Biroul Executiv încearcă să găsească un sistem de cotizaţii cât mai eficient pentru ca până la alegerile din 2020 partidul să scape de ele.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.