PNL Călăraşi / Conferinţa de alegeri a preşedintelui, amânată!

pnl mun 3Programată vineri, 29 septembrie, Conferinţa de alegeri a preşedintelui organizaţiei municipale PNL Călăraşi a fost amânată din cauza unor probleme medicale cu care se confruntă preşedintele organizaţiei judeţene, Dan Drăgulin.

Poziţia de preşedinte a devenit „vacantă” după ce Drăgulin a fost ales, în primăvară, preşedinte al filialei judeţene. Interimar, funcţia este ocupată de primivicepreşedintele Viorel Ivanciu, viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ fiind şi singurul candidat pentru funcţia mai sus menţionată.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.