PNL Călărași / Ciprian Pandea și Emil Dumitru deschid listele pentru Parlament

PNL Călărași / Ciprian Pandea și Emil Dumitru deschid listele pentru Parlament

Liberalii au decis în această după-amiază propunerile PNL Călărași pentru Senat și respectiv Camera Deputaților la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Astfel Ciprian Pandea va deschide lista pentru Senat. Pentru Camera Deputaților prima poziție revine lui Emil Dumitru (foto), secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale. Pe 2 se află Alin Drăgulin, vicepreședinte ANANP iar pe locul 3 se situează Dragoș Coman, secretar de stat în cadrul MTS.

Tot astăzi s-a mai stabilit ca Emil Dumitru să preia interimar președinția organizației județene PNL Călărași.

Surse din partid susțin că actualul senator Răducu Filipescu nu va mai figura pe listel, candidatura sa nemaifiind susținută de nicio tabără din partid.

Propunerile vor fi validate în această seară în forul central al partidului.

Vom reveni.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.