C. Pandea: Îmi revine onoarea de a vă prezenta echipa PNL Călărași, tineri, motivați, dedicați, oameni alături de care am fixat ca unic țel să „Dezvoltăm Călărașiul”

C. Pandea: Îmi revine onoarea de a vă prezenta echipa PNL Călărași, tineri, motivați, dedicați, oameni alături de care am fixat ca unic țel să „Dezvoltăm Călărașiul”

Ciprian Pandea, propunerea PNL pentru prima poziție la Senat, a scris pe contul personal de Facebook că astăzi au fost depuse la Biroul Electoral de Circumscripție listele cu candidații PNL la parlamentarele din 6 decembrie 2020, susținând că “Suntem pe deplin convinși că oamenii din județul nostru vor ști să aleagă cu înțelepciune, echipa care va lucra din suflet și cu profesionalism pentru Călărași.”

“Am depus astăzi listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020, la Biroul Electoral al Circumscripției nr. 12. Îmi revine onoarea de a vă prezenta echipa PNL Călărași, tineri, motivați, dedicați, oameni alături de care am fixat ca unic țel să „Dezvoltăm Călărașiul”:

Pentru Camera Deputaților: Florian-Emil Dumitru, Alin Bogdan Drăgulin, Dragoș Florin Coman, Ruxandra Alina Prica, Alexandru Lucian Vasile, Ștefan Stan;

Pentru Senat, candidații sunt: Ciprian Pandea, Cristian Virgil Iorga, Maria Raluca Carion și Florin Drăgan.

Dornici de muncă și pregătiți să punem umărul temeinic la dezvoltarea unitară a județului Călărași, punem experiența acumulată în slujba împlinirii unui demers de suflet, acela de a conferi județului Călărași locul pe care îl merită pe harta țării. Proiectul pe care îl propunem tuturor călărășenilor vizează asigurarea accesului la educație, prin investiții care să transforme școlile în unele curate, dotate și sigure. Sănătatea este un alt pilon important al dezvoltării comunității pe care suntem pregătiți să o reprezentăm cu seriozitate și implicare în Parlamentul României. La fel și dezvoltarea infrastructurii și valorificarea potențialului turistic imens al Călărașiului. Agricultura și industria alimentară rămân cel mai puternic motor pentru dezvoltarea județului nostru. Toate acestea pot fi înfăptuite printr-o strategie de dezvoltare economică care să stimuleze mediul de afaceri, prin atragerea de investiții puternice și serioase, care să creeze locuri de muncă și să conducă la creșterea nivelului de trai în comunitate. Suntem pe deplin convinși că oamenii din județul nostru vor ști să aleagă cu înțelepciune, echipa care va lucra din suflet și cu profesionalism pentru Călărași. Echipa PNL Călărași” a fost mesajul transmis de Ciprian Pandea.

pnlprezentarecandidaturi

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.