PNL Călăraşi / Alegerile judeţene, programate pe 29 aprilie!

Preşedintele PNL Călăraşi, Răducu Filipescu, a declarat vineri că alegerile pentru şefia organizaţiei judeţene vor avea loc pe 29 aprilie. „Am stabilit deja ca alegerile să aibă loc pe 29 aprilie. Deocamdată nu e nicio înscriere oficială. Toată lumea stă să vadă cine ies....Candidaturile se pot depune cel mai târziu cu o săptămână înainte de data alegerilor” a spus Filipescu care a continuat. „Vor fi probabil 2-3-4 candidaţi pentru funcţia de preşedinte. Eu aş vrea să fie vreo 6. În ceea ce mă priveşte, mă mai gândesc dacă voi candida. Stau şi eu după copac şi mă uit”

În ceea ce priveşte alegerile pentru şefia organizaţiei municipale PNL Călăraşi, acestea vor avea loc pe 25 martie. Cel mai probabil va exista o singură candidatură, cea a primarului Dan Drăguilin.

Alegerile la nivel naţional sunt programate pe 17 iunie, în acest moment existând două candidaturi certe. Cea a lui Ludovic Orban şi cea a lui Cătălin Predoiu, care din decembrie 2016 a obţinut mandatul de deputat în judeţul Călăraşi.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.