PNL Călărași a depus, miercuri, listele de candidați pentru alegerile parlamentare

PNL Călărași a depus, miercuri, listele de candidați pentru alegerile parlamentare

Miercuri, 21 octombrie 2020, la Biroul Electoral al Circumscripției nr. 12, PNL Filiala Județeană Călărași a depus listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Echipa liberală care intră în cursa electorală având „Dezvoltăm Călărașiul” ca țel ferm îi propune pentru Camera Deputaților pe Președintele interimar al filialei, Florian-Emil Dumitru, care deschide lista, urmat de Alin Bogdan Drăgulin, Dragoș Florin Coman, Ruxandra Alina Prică, Alexandru Lucian Vasile și Ștefan Stan. Pentru Senat, candidații sunt: Ciprian Pandea, Cristian Virgil Iorga, Maria Raluca Caraion și Florin Drăgan.

„Suntem oameni tineri, dornici de muncă și pregătiți să punem umărul, temeinic, la dezvoltarea unitară a județului Călărași. Deschis și onest, punem experiența acumulată în atingerea un obiectiv important: acela de a conferi județului Călărași locul pe care îl merită pe harta țării.

La doar o oră distanță de București, ne situăm lângă cea mai mare aglomerare urbană la nivel național, având un potențial uriaș de dezvoltare. Proiectul pe care îl propunem tuturor călărășenilor vizează asigurarea accesului la educație, prin investiții care să transforme școlile în unele curate, dotate și sigure. Sănătatea este un alt pilon important al dezvoltării comunității pe care suntem pregătiți să o reprezentăm cu seriozitate și implicare în Parlamentul României. La fel și dezvoltarea infrastructurii și valorificarea potențialului turistic imens al Călărașiului. Agricultura și industria alimentară rămân cel mai puternic motor pentru dezvoltarea județului nostru. Toate acestea pot fi înfăptuite printr-o strategie de dezvoltare economică care să stimuleze mediul de afaceri, prin atragerea de investiții puternice și serioase, care să creeze locuri de muncă și să conducă la creșterea nivelului de trai în comunitate. Suntem pe deplin convinși că oamenii din județul nostru vor ști să aleagă cu înțelepciune, echipa care va lucra din suflet și cu profesionalism pentru Călărași!”, este mesajul echipei PNL Călărași.

Filiala Județeană PNL Călărași

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.