PNL / C. Pandea: Voi promova, din poziția de senator al călărășenilor, și alte obiective de investiții în infrastructura spitalicească din județ

PNL / C. Pandea: Voi promova, din poziția de senator al călărășenilor, și alte obiective de investiții în infrastructura spitalicească din județ

Candidatul PNL Călărași pentru Senatul României, Ciprian Pandea, susține prin intermediul unei postări pe pagina personală de Facebook că în calitate de viitor senator va sprijini finanțarea și a altor obiective de investiții în infrastructura spitalicească din județ din bugetul CNI, așa cum a procedat Guvernul liberal și cu construirea unui corp nou pentru Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Pompei Samarian” Călărași, dar și modernizarea corpului C existent.

“Construirea unui corp nou pentru Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Pompei Samarian” Călărași, dar și modernizarea corpului C existent sunt investiții, prin CNI, ale Guvernului Liberal, în colaborare cu autoritățile locale județene!

Proiectul ”Construire corp nou DS+P+5E în incinta Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian, Călărași” are o de valoare 86.284.844,34 lei iar ”Modernizare, reabilitare demisol corp C din cadrul Spitalului Județean de Urgență Dr. Pompei Samarian, Călărași” o valoare de 1.038.464 lei.

Pentru construirea corpului nou, Compania Națională de Investiții a încheiat deja contractul de lucrări. În corpul nou, vor exista spații dedicate pentru secțiile de imagistică (CT și RMN), neurologie, psihiatrie, geriatrie, oncologie, pediatrie, obstetrică-ginecologie, chirurgie plastică, neonatologie etc. însumând în total 230 de paturi.

Investiția de 86,2 milioane de lei are o durată de realizare de 40 de luni, din care 4 sunt dedicate activității de proiectare.

Voi promova, din poziția de senator al călărășenilor, și alte obiective de investiții în infrastructura spitalicească din județ, pentru finanțare guvernamentală. Continuăm dezvoltarea județului Călărași! Guvernul liberal a arătat, mai ales în acest an de criză sanitară, că investițiile publice sunt singura șansă pentru redresarea economie.” a scris pe Facebook, Ciprian Pandea, locul 1 la Senat din partea PNL Călărași.

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200025

pandeaspitalcorpnou9nov

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.