PNL / C. Pandea: O guvernare PNL susținută de o majoritate parlamentară aleasă pe 6 Decembrie va continua investițiile publice majore

PNL / C. Pandea: O guvernare PNL susținută de o majoritate parlamentară aleasă pe 6 Decembrie va continua investițiile publice majore

Ciprian Pandea a pus serios umărul la dezvoltarea județului Călărași prin intermediul proiectelor finanțate în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală 2. În acest sens, au fost aprobate în urmă cu 3 ani nu mai puțin de 115 proiecte, cu o valoare totală de circa 766 milioane lei pentru drumuri, canalizare, dispensare, creșe etc, pentru toate localiutățile județului.

“Dezvoltarea infrastructurii de drumuri a județului Călărași a dobândit un ritm accelerat începând cu anul 2016, când, din poziția de secretar de stat, am susținut finanțarea guvernamentală a proiectelor comunităților locale călărășene ce au privit asfaltarea de drumuri. Nu a contat culoarea politică, au contat nevoile reale ale primăriilor care nu aveau posibilități de dezvoltare din bugetele proprii, apelând la investițiile guvernamentale.

115 proiecte aprobate prin PNDL în județul Călărași, cu o valoare de aproximativ 766 milioane lei, pentru drumuri, canalizare, dispensare, creșe etc. Și asta numai datorită parteneriatului pe care l-am avut cu primarii călărășeni. Iar acest parteneriat va continua, sunt convins! O Guvernare PNL susținută de o majoritate parlamentară aleasă pe 6 Decembrie va continua investițiile publice majore.” a scris pe pagina personală de Facebook candidatul PNL pentru Senatul României, Ciprian Pandea, care a conchis “Dezvoltarea adevărată se bazează pe parteneriate, pe fapte și nu pe vorbe. Iar faptele sunt de partea mea.”

La comanda Partidului Național Liberal Filiala Călărași

Executat: SC Total Media SRL

CUI mandatar: 11200025

pandeaPNDL2

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.