PNL / Bulă şi Filipescu fac fapte bune. Cu forţa!

PNL / Bulă şi Filipescu fac fapte bune. Cu forţa!

Când vine vorba de Vasile Iliuţă, superstarul PNL-ului, Filipescu Răducu e tare inovativ. În material de denigrare! După ce a încercat de vreo 2 ani şi ceva să-l dea afară din partid, inventând fel de fel de scenarii care mai de care mai jalnice, senatorul al cărui mandat a fost validat „din a 2-a” ne-a mai “impresionat” o dată joi, susţinând joi, “pe persoană fizică”, în cadrul unei “şezătoare”, iniţiată la cabinetul senatorial, că rivalul său pe care l-ar vrea dat afară nu doar din partid ci şi din judeţ şi chiar din ţară, va candida, anul viitor, deci peste 1 an şi vreo 3 luni, sub sigla PSD la Primăria Călăraşi, lăsându-l pe Iulian Iacomi pentru Consiliul Judeţean. Asta da, profeţie care l-ar face invidios până şi pe inepuizabilul Nostradamus! “Aşa se spune. (…) Asta e, înţelegerea. Treaba e limpede. Eu aşa am înţeles, că Iliuţă va candida la primărie din partea PSD” a spus senatorul liberal, subliniind că le urează şi “succes”. Cum să nu-l admire când vezi ce suflet nobil are!

Ca să n-o mai lungim, e clar că Filipescu Răducu are o părere certă şi nu prea. Ori ştie ceva clar şi atunci ar trebuit să ofere toate detaliile, ori habar n-are şi-o dă scăldată, preferând o… manipulare de joasă speţă, doar-doar, Orban Ludovic îi va da crezare şi-l va scăpa de răul cel mare, adică Vasile Iliuţă.

Vă daţi seama cât de mare e disperarea?  Apropos, domnu’ Drăgulin, cum rămâne cu unitatea în partid despre care pomeneai cu patosul învăţat, pe vremuri, la Ştefan Gheorghiu, undeva pe la începutul anului? Cuuum? Că nu prea se aude până aici. Bine, stai jos, nu te mai chinui pentru că oricum n-am crezut o iotă din...postarea aia.

Mie, declaraţia asta îmi aminteşte teribil de acel banc cu Bulă care s-a lăudat în faţa învăţătoarei că a făcut o faptă bună ajutând o bătrână să treacă strada deşi ea nu vroia să facă asta. Aşa şi cu Filipescu care vrea să facă o faptă bună curăţind partidul de Iliuţă trecându-l la PSD deşi el nu vrea. Ca să-i liniştesc şi pe toţii fanii lui Filipescu Răducu, asemănarea cu Bulă e pur întâmplătoare.

 

Iată mai jos şi bancul original cu Bulă dar şi noua versiune cu Filipescu Răducu. Nu veţi sesiza nicio diferenţă!

Bancul cu Bulă

“Bulă, zice toarşa, de ce ai întârziat la şcoală?

-Păi am făcut o faptă bună, că aşa aţi zis, că pionierii tre să facă fapte bune zilnic.

-Bravo, Bulă! Şi ce ai făcut?

-Păi am ajutat o babă să treacă strada.

-Asta e foarte bine. Şi de ce ai întârziat, că trecutul străzii nu ia mult timp?

-Păi baba nu voia să treacă strada.”

 

Bancul cu Filipescu Răducu, în locul lui Bulă

Domnule Filipescu, zice Ludovic Orban, de ce ai întârziat la şedinţă?

-Păi am făcut o faptă bună, că aşa aţi zis, că liberalii tre să facă fapte bune zilnic.

-Bravo, domnule Filipescu! Şi ce ai făcut?

-Păi l-am ajutat pe Vasile Iliuţă să treacă la PSD.

-Asta e foarte bine. Şi de ce ai întârziat, că trecutul la alt partid nu ia mult timp?

-Păi Vasile nu voia să treacă la PSD.”

 

 

Declaraţia lui Filipescu Răducu făcută în cadrul unei conferinţe de presă susţinută joi, 21 martie, la sediul biroului său senatorial.

„Probabil că în discuţii cu Iliuţă. Bănuiesc, dar nu sunt sigur. Ba sunt sigur! Ce să comentez? Ce este la prima discuţie cu Dragnea? El are întâlniri săptămânal cu Dragnea. Este o problemă asta?!”. (…). Pe mine el mă interesează. Pentru mine nu este un semn de întrebare dacă Iliuţă va candida sau nu va candida din partea PSD la Primăria Călăraşi. Aşa se spune. Unu la Primărie şi Iacomi la Consiliul Judeţean. Nu se bagă Iacomi la Călăraşi pentru că nu are nicio şansă aici, pe când Iliuţă se poate bate pentru funcţia de primar. Asta este, după părerea mea, înţelegerea lor. Că vor să meargă mai sus de atât, nu au unde să se ducă. Dacă vor să se bată amândoi pentru postul de la Consiliul Judeţean, e foarte bine. Eu le urez succes. Asta e înţelegere. Treaba e limpede. Eu aşa am înţeles, că Iliuţă va candida la primărie din partea PSD”.

Sursa www.observatorcl.info

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.