PNL / Alegerea preşedintelului organizaţiei municipale Călăraşi va avea loc pe 29 septembrie

ivanciu mun aSecretarul PNL, Valentin Barbu a precizat pentru www.arenamedia.ro că alegerile pentru desemnarea preşedintelui organizaţiei municipale PNL Călăraşi vor avea loc vineri, 29 octombrie. Poziţia de preşedinte a devenit vacantă încă din primăvară, imediat ce Dan Drăgulin a fost ales lider al organizaţiei judeţene. În prezent, interimatul este asigurat de primvicepreşedintele, Viorel Ivanciu, viceprimarul municipiului reşedinţă de judeţ fiind, foarte probabil, şi singurul candidat care se va înscrie în competiţie.

În ceea ce priveşte calendarul alegerilor în cadrul organizaţiilor interne, Barbu a spus că vineri, 22 septembrie vor avea loc alegeri la nivelul organizaţiei judeţene Liga Aleşilor Locali. “Până în acest moment, pentru această funcţie avem un candidat pe domnul primar al comunei Belcigatele, Mihai Gurlui. Vor fi prezenţi 131 de delegaţi aceştia urmând a stabili şi componenţa noului Birou al LAL care va cuprinde 15 persoane” a declarat Valentin Barbu.

Pe 7 octombrie sunt stabilite alegerile la TNL, organizaţia judeţeană, numele behiculat pentru şefia acesteia fiind cel al lui Ştefan Stan. “Organizaţia Femeilor liberale vor avea şedinţa de alegeri pe 14 octombrie iar ultima organizaţie care va avea alegeri este cea a Persoanelor de vârsta a 3-a, OPV3, pe 11 noiembrie” a mai precizat secretarul PNL, Valentin Barbu.