PNL / Ad. Stoica: În 2017, am preluat o organizaţie TNL destul de dificil de condus

Stoica TNL

Adrian Stoica (foto stânga), noul preşedinte al organizaţiei municipale de tineret a PNL Călăraşi (TNL) a susţinut marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că a preluat conducerea unei structuri interne „destul de dificil de condus”, prezentând şi obiectivele sale dar şi ale noii echipe de conducere pentru perioada următoare. „2017 a fost anul în care am preluat o organizaţie, destul de dificil de condus. S-a format un Birou nou şi tocmai de aceea ne-am concentrat pe structurarea cât mai eficientă a organizaţiei. Ne-am împărţit, în acest sens, pe comisii de specialitate. Am reuşit să aducem alături de noi 35 de elevi, simpatizanţi care reprezintă începutul Clubului Elevilor Liberali din Călăraşi. Printre ei se numără şi Antonio Tilică, vicecampion european la carate. Ne concetrăm acum şi pe formarea Clubului Studenţilor Liberali. N-o să transformăm Brroul TNL în biroul CSL. Vor fi oameni difeiţi care vor lucra împreună. Am stabilit nişte metode un pic mai dure, de taxare a membrilor din Birou care nu sunt activi. Eu consider că dacă faci parte din „vârful” unei organizaţii, trebuie să dai un exemplu pentru ceilalţi” a spus Adrian Stoica.

Şeful tinerilor liberali a trecut în revistă şi planurile sale pentru anul care tocmai a început. „2018 va fi anul în care ne vom concentra fix pe problemele cu care se confruntă tineretul. În momentul de faţă se desfăşoară un proiect pe care sperăm să-l finalizăm în această lună şi care este legat de combaterea consumului de droguri legale în rândul tinerilor. Se pare că autorităţile nu prea reuşesc să facă faţă acestui fenomen” a mai spus Stoica, acesta continuând „E foarte important să tragem un semnal de alarmă în privinţa educaţiei. Sistemul de învăţământ nu-i poate trata pe toţi elevii ca şi cum ar fi unul singur. De asemenea vrem să facem mult mai auzită vocea tinerilor în societate”.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.