PNL / A. Drăgulin: Am încredere în călărășeni și în implicarea lor în această campanie

PNL / A. Drăgulin: Am încredere în călărășeni și în implicarea lor în această campanie

Pentru parlamentarele din 6 decembrie, PNL Călărași a ales să se prezinte cu o echipă de tineri candidați, dornici să schimbe cu adevărat fața județului. Pentru Camera Deputaților, liberalii mizează și pe Alin Drăgulin, unul dintre cei mai vechi membri ai Partidului Național Liberal.

În prezent, vicepreședinte al ANANP, Alin Drăgulin (41 de ani) a declarat miercuri că PNL propune călărășenilor o ofertă electorală credibilă concretizată și într-un program de relansare economică intitulat “Dezvoltăm Călărașiul”

„Vin în această campanie cu o mare încredere, în primul rând în Partidul Național Liberal, în valorile pe care PNL le are și le-a promovat de fiecare dată, în această unitate națională pe care PNL a promovat-o de-a lungul timpului, în valorile, tradițiile și moralitatea, care din nefericire, de multe ori, chiar și într-o campanie electorală ca să mă refer doar la ultima, de la alegerile locale lipsește.

Și sunt sigur că noi, membrii PNL, cu atât mai mult cei tineri care suntem în fața dvs., vom readuce acel suflu nou de care este nevoie atât în politica națională cât și în cea din Călărași.

Eu cred în această echipă tânără liberală pe care o aveți azi în față, e o echipă prin care aș parafraza sintagma europeană “Unitate prin diversitate”. Suntem oameni diferiți ca aspect profesional, poate cu pasiuni pe care le avem fiecare, de multe ori ca puncta de vedere și e normal că suntem liberali dar care ne unesc valorile de care vă spuneam mai devreme, valorile Partidului Național Liberal.

Cred în proiectele vpentru județul nostru iar curajul de a reprezenta Călărașiul înseamnă curajul de a ne lupta pentru un județ subdezvoltat.

Din nefericire o avem și pe cea de la ultimele alegeri, un județ în care s-au mai întâmplat și lucruri neortodoxe.

Cred în proiectele pe care vrem să le dezvoltăm. Există un proiect al județului Călărași pe care noi, echipa tânără a PNL, îl avem pentru aceste alegeri. Din acele capitole, eu cred în Călărașiul educat iar colega noastră (n.r. Raluca Maria Caraion) vorbea mai devreme de această problem pe care o avem cu abandonul școlar de la o vârstă foarte fragedă, abandon școlar care ne poate crea probleme pe termen lung într-un județ ca al nostrum și care din nefericire va diminua oferta de muncă pentru eventualii investitori, pe termen lung acest lucru însemnând dezvoltare.

Suntem, de asemenea, încrezători în programul pe care-l avem și în acel Călărași sănătos despre care vorbeam, de acel sistem medical pe care-l dorim pentru călărășeni și aici statisticile ne arată că suntem printer județele cu cele mai mari probleme în domeniul sănătății. Și aici vom veni cu proiecte în perioada următoare.

Personal, voi veni cu un proiect referitor la problema țânțarilor. În același timp, am încredere, nu în ultima măsură, în călărășeni. Am încredere în călărășeni și în implicarea lor în această campanie. Am încredere că ne vor cântări pe fiecare în parte, fiecare ofertă electorală și am încredere în călărășeni că vor vota cea mai bună opțiune. Personal, cred că noi suntem aceea!”, a spus Alin Drăgulin, locul 2 pe lista PNL Călărași pentru Camera Deputaților.

alindragulin

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.