Pe când şi Drăgulin?

Pe când şi Drăgulin?

Fotografia de mai sus va stârni iarăşi un “uriaş” val de mânie în rândul liberalilor cinstiţi şi devotaţi primarului Dan Drăgulin. Şi nu numai! De parcă n-ar fi fost suficientă “aroganţa” lui Edi Grama care le-a pus creierii pe moaţe, deunăzi!

Evident că unii dintre ei se vor indigna la maxim, aşa cum le e bunul obicei, văzând cum Vasile Iliuţă, cel propus spre excludere din partid, în această săptămână, de consilierul judeţean, Vasile Nedelcu, s-a aflat, sâmbătă, alături de preşedintele partidului, Ludovic Orban, la un eveniment organizat de conducerea Primăriei comunei Doftana în satul Trăisteni.

O adevărată „nenorocire”, trebuie să recunoaştem! Cum adică, Iliuţă, cel cu o mie de bube în cap, să fie în preajma lui Orban iar Dăgulin, cel bun, cel mare şi cel tare, nu? Ghinion!

Când eşti preocupat de lucruri mărunte, nu te aştepta la momente sublime.

Acum, pe bune, ăştia, cei cu Drăgulin în frunte, chiar nu-şi dau seama pe ce lume trăiesc? Nu reuşesc nici acum să separe bobul de neghină?

Dar vorba unui „excomunicat” în viaţă „Dacă rădăcinile sunt puternice, nu contează cât de tare bate vântul!”

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.