Organizația PNL Călărași, “cadorisită” de Centru cu 3 funcții la nivel central

Organizația PNL Călărași, “cadorisită” de Centru cu 3 funcții la nivel central

PNL Călărași a primit de la Centru, ca urmare a rezultatelor obținute la alegerile parlamentare, nu mai puțin de 3 funcții la nivel național. Una de secretar de stat în cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale ce va fi ocupată de Marius Micu, fost consilier secretar de stat în cadrul aceluiași minister și două de vicepreședinți de agenții. E vorba de Garda Națională de Mediu (GNM), funcție ce va fi ocupată, cel mai probabil, de Alexandru Vasile, în prezent vicepreședinte ANANP și de Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălării Banilor (ONPCSB), propunerea liberalilor fiind Dragoș Coman, în prezent secretar de stat în cadrul MTS.

În altă ordine de idei, fosta senatoare, Roxana Pațurcă va ocupa funcția de inspector general școlar în cadrul ISJ Călărași, funcție deținută în ultimul an de Camelia Croitoru, lidera femeilor liberale din județul Călărași.

Clasata în clasamentul intern al partidului pe locul 12 la parlamentare organizația PNL Călărași a primit și “acceptul” conducerii centrale de a nominaliza și viitorul prefect al județului. “Bătălia” se dă, potrivit surselor noastre între Nicolae Dumitru, în prezent subprefect și Valentin Barbu, fostul candidat al partidului la președinția Consiliului Județean. Barbu ocupă în acest moment funcția de administrator public al comunei Dragalina.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.