Orban le-a pus gând rău “vânătorilor” de sinecuri!

Orban le-a pus gând rău “vânătorilor” de sinecuri!

Încă de săptămâna trecută s-a deschis taraba cu sinecuri la PNL Călăraşi. La tejghea, Filipescu şi Drăgulin păreau doi Moşi Crăciuni, veniţi mai devreme pe aceste meleaguri ca să dea nişte funcţii… la “fetiţe” şi “băieţi”. Desigur, au fost invitaţi să spună şi câte-o odă înainte să-şi ia “darul” cei mai cei mai dintre competenţii şi profii liberali care şi-au dat între timp şi kilometrajul peste cap păcălind lumea cu România normală a “dulapului” din deal.

Dar a meritat efortul, chit că unii au mai strâmbat din nas iar alţii şi-au mai permis şi luxul să refuze “cadourile”! Mai ales că parafrazându-l pe “preţiosul” Rareş Bogdan, “cu cât eşti mai PROST, mai IMORAL, mai LINGUŞITOR, mai GROBIAN, mai CURVĂ şi obligatoriu CORUPT, ai şanse să devii" nu doar "POLITICIAN DE TOP” ci şi DIRECTOR LA STAT.

Acum rămâne de văzut şi când vor fi „înscăunaţi” cei aleşi, numai că avem şi o mică veste proastă pentru ei. E de la Orban citire. ”Vrem să schimbăm procedurile de organizare a concursurilor pentru ocuparea de funcţii publice. Vrem să fie o procedură transparentă, să se facă publicitate pentru concursuri, oricine vrea să candideze pentru o funcţie publică să ştie. De asemenea, să cunoască foarte clar criteriile în baza cărora se decide cel care câştigă concursul, iar fazele concursului să fie publice, transparente, inclusiv la audierile orale, să se facă cu camere, cum este la examenul de bacalaureat.”

O, ce veste minunată! Bravo Ludo! De-abia aştept să-i văd pe “pufoşi” dar şi pe “pufoase” în faţa camerelor de luat vederi cât sunt ei de competenţi şi profesionişti! Că până acum…

Hai băieţi, curaj, mai rezistaţi puţin pe străzi, minţind poporul, după care cu burta pă bibliografii ca să nu vă faceţi de basme în faţa camerelor de luat vederi. Doamne, ce surprize ne-aşteaptă!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.