Opoziție de dragul opoziției!

Opoziție de dragul opoziției!

În noua legislatură, PNL şi USR nu ratează nicio ocazie să pună piedici administraţiei Iliuţă. Consilierii judeţeni, proveniţi de la cele două partide, au senzaţia că le ştiu pe toate, deşi argumentele lor, susţinute, de regulă, de „starletele”, Amelia Giurcan (USR) şi Valentin Deculescu (PNL), frizează penibilul, provocând momente jenante în plen, în văzul tuturor. Dacă e necesar, se dau şi în spectacol, arta cere sacrificii! Aşa s-a întâmplat bunăoară şi miercuri, liberalii şi useriştii reuşind să invalideze şi o Hotărâre ce viza până la urmă modernizarea DJ 306 A, drum de acces în municipiul Călăraşi, pe la Siderca.  

Concret, Executivul a solicitat consilierilor judeţeni să aprobe cumpărarea unui teren în suprafaţă de 1.365 mp şi „alipirea acestuia la imobilul aflat în domeniul public al Județului Călărași identificat prin Carte funciară nr. 22224” care să ducă la „lățirea tronsonului drumului județean DJ 306 A în zona Martifer și la eficientizarea traficului în zona respectivă.” Afacerea respectivă ar fi produs o gaură în bugetul Consiliului Judeţean de vreo 15 mii de euro! O sumă enormă pentru „Insolventa&Co”, aceşti pseudo-vajnici apărători ai banului public care tot miercuri şi-au dat acordul ca CJ să aloce, pentru acest an, vreo 30 de miliarde de lei vechi defunctei echipe de handbal masculin, AHC Dunărea 2014, din ianuarie dezafilitată de FRH!

Heckle şi Jeckel, pardon, Giurcan şi Deculescu, şi-au intrat rapid în rol şi au recitat, uşor nevrozaţi, tot felul de inepţii legislative, doar că, „pozând” în analfabeţi funcţionali, n-au înţeles nimic de pe urma lecturării Legii 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.

Pentru că era nevoie de o majoritate de două treimi, Hotărârea a picat iar călărăşenii, cei mai mulţi dintre ei, în continuare nervoşi pe reţele de socializare că riscă să-şi rupă maşinile pe acest drum, mai au de aşteptat până când vor putea intra şi ieşi din oraş în condiţii civilizate. Liberalii au făcut acelaşi circ şi cursul anului 2019 când acelaşi domn Deculescu, pe atunci, administrator public al municipiului, s-a prezentat la Parchet pentru a depune plângeri pe numele celor din Consiliul Judeţean care au îndrăznit să reabiliteze drumul Siderca.

Clar, ăştia, oameni nu se mai fac! Nici acum n-au înţeles de ce călărăşenii i-au trimis în septembrie...în opoziţie! Iar cei de la vârful partidului, în continuare în stare de șoc, văd în jurul lor numai trădări, nu şi adevărul!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.