Milescu a lăsat PNŢ MM pentru PNL! Cum rămâne cu “dragostea dintâi”?

Milescu a lăsat PNŢ MM pentru PNL! Cum rămâne cu “dragostea dintâi”?

După ce pe 10 februarie a anunţat la un post local de radio, ce emite online, că va candida la localele din vară pentru Primăria Olteniţei sub sigla PNŢ MM, 25 de zile mai târziu, mai exact vineri, 6 martie, Costinel “Carol / Orfeliu” Milescu semna adeziunea la PNL, fotografiindu-se la aceeaşi masă cu Filipescu, Drăgulin şi Barbu, şefii liberalilor călărăşeni.

“Am rămas fidel dragostei dintâi. Candidez pe PNŢ MM. Este o aripă a PNŢ pentru că PNŢCD din nefericire e în siajul PSD-ului şi atunci oameni de suflet care au iubit PNŢ-ul şi au activat în permanenţă au făcut PNŢ Maniu Mihalache.” spunea Milescu, în februarie..

E clar că omul ăsta minte cum respire. “Alaltăieri” vorbea de “dragostea dintâi” iar ieri mustăcea fericit în livingul PNL-ului, ferm convins că a tras lozul câştigător.

Aducerea celui care la finele anilor 70 fusese recrutat de către Securitatea odioasă a lui Ceauşescu, în calitate de colaborator purtând  numele conspirative de Carol (1978) şi Orfeliu (perioada 1979 – 1980), în PNL este de fapt o decizie unilaterală a lui Filipescu. Cu mult sânge rece, RGF a călcat şi de data asta pe “cadavre”, sacrificându-l pe liderul colegilor olteniţeni, Dumitru Pană, cel despre care a spus că “a ținut stindardul liberal cât se poate de sus în municipiu”, în numele unui calcul meschin (nu şi sigur!) care l-a bântuit toată viaţa lui şi anume că “în politică se merge la câștig”. Pentru baronul de Călăraşi, oamenii contează mai puţin, importante sunt voturile! Să fie sănătos!

“Prietenia” dintre Milescu şi Filipescu nu-i de ieri, d-alaltăieri. Ea s-a înfiripat încă din 2007 – 2008, evident tot din raţiuni politice. Cel de-al doilea a preferat în 2008, la locale, să nu desemneze vreun liberal pentru Primărie ca să nu-l încurce pe Milescu, pe atunci ţărănist, în schimbul voturilor pe care acesta i le putea livra în coşul pentru Consiliul Judeţean. Afacerea a mers!

Patru ani mai târziu aveau să se bălăcărească puţin, de ochii lumii. Cu infatuarea-i binecunoscută, Milescu i-ar fi transmis lui Filipescu că atâta vreme cât e jupân la Primărie, n-are ce să caute prin mirifica Olteniţă, considerată probabil moşie personală.

De data asta, a câştigat doar Filipescu a cărui cârcă a fost ţinută oficial de Ţone şi USL. În schimb, colegul său de luptă din 2008 avea să plece acasă.

8 ani mai târziu, Filipescu şi Milescu, s-au tot curtat unul pe altul şi de dragul vremurilor profitabile de odinioară, au bătut palma în dispreţul unor naivi liberali care credeau că echipa e mai importantă decât calculul politic.

De 8 ani în odihnă forţată din cauza lui “ANI” după pocinogul cu strada vândută propriei firme (aşa de buni întreprinzători sunt ăştia de dreapta!), Milescu e acum în stare să mute şi munţii din loc ca să câştige alegerile în municipiul Olteniţa. Are dreptate, de 8 ani în pustietate, foame-i mare! “Încercăm să coalizăm toate forțele de dreapta împotriva PSD-ului. Îmi doresc să repunem Oltenița în block-starturi, să reluăm lucrurile oprite, este păcat, Oltenița se poate dezvolta. Ne dorim să reluăm anumite proiecte vechi, să pornim o investiție mare care se numește portul turistic, care este elementul declanșator care poate scoate Oltenița dintr-o zonă de uitare. Este păcat că la acest moment Oltenița este un oraș dormitor. Sunt în stare să mut munții, în așa fel încât să câștigăm alegerile din municipiul Oltenița și, profitând de un Guvern PNL, să mergem mai departe să dezvoltăm proiecte europene, am experiență în acest sens”, a fost angajamentul luat de noul guest - star PNL, Costinel Milescu, cu numele de scenă “Carol  / Orfeliu”.

Nutreţ pentru fraieri. 

PS: În viitoarele peripluri electorale prin oraş, ar fi de bun simţ, domnule Milescu, să le explici cetăţenilor ce te-a îndemnat să semnezi în numele Consiliului Local, al olteniţenilor de fapt,  contractul privind vânzarea unui teren în suprafață de 324,35 mp, către  S.C. M.C. SERVICE S.R.L., societate în care deţineai calitatea de asociat, iar soția pe cea de administrator.

N-ar fi deloc rău, să le prezinţi şi câteva „mostre” din „Opere alese” semnate, Carol şi Orfeliu. Curaj, că se poate!

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.