Miercuri vor avea loc numiri de prefecţi şi / sau subprefecţi. Stan, viitor subprefect?

Miercuri vor avea loc numiri de prefecţi şi / sau subprefecţi. Stan, viitor subprefect?

În cadrul PNL Călăraşi, bătălia pentru conducerea Prefecturii rămâne în continuare la fel de aprigă. Pentru funcţia de prefect, „greii” Filipescu şi Drăgulin şi-ar fi dat deja acordul pentru Marian Stoica, general de brigadă (r).

Potrivit prevederilor legale în vigoare, fostul şef al IJJ Călăraşi dar şi al IJJ Argeş, de unde s-a şi pensionat în martie 2017, trebuie să devină funcţionar public ca să poată accede pe o astfel de poziţie. Prin partid se vorbeşte că s-ar fi rezolvat şi acest „detaliu”, Stoica urmând să se angajeze, desigur în urma unui examen, într-o instituţie publică din Ilfov. Pentru o scurtă perioadă, mai ales că „misiunea” sa principală în fruntea Prefecturii va fi aceea de a-i bloca activitatea lui Iliuţă, inamicul declarat al tandemului mai sus amintit.

Pentru funcţia de subprefect, ocupat în prezent de Mihai Beştea, „se bat”, fiecare cu şansa lui, Ion Stan, fost director al DAJ Călăraşi şi DAJ Braşov şi Nicolae Dumitru, inspector şef adjunct în cadrul ITM Călăraşi. Primul se bucură de susţinerea lui Filipescu iar cel de-al doilea, de suportul europarlamentarului, Dan Motreanu, noul şef de campanie al lui Klaus Iohannis.

În acest din urmă caz, cel mai probabil, bătălia va fi tranşată chiar mâine în cadrul şedinţei de Guvern, programată de la ora 14.00.  Pe ordinea de zi figurează printre altele şi Proiectul de Hotărâre privind eliberări/numiri de prefecţi şi/sau subprefecţi

Sursele noastre susţin că în pole – position se află totuşi Ion Stan, funcţie pe care a mai îndeplinit-o pentru câteva luni între 2013 şi 2014. Stan ar urma să preia şi „frâiele” Prefecturii până la instalarea în funcţie a lui Marian Stoica.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.