Liberalii vor stabili lunea viitoare candidaţii în toate judeţele şi în Bucureşti

Liberalii vor stabili lunea viitoare candidaţii în toate judeţele şi în Bucureşti

Biroul Politic Naţional al PNL a fost convocat lunea viitoare pentru a decide candidaţii la alegerile locale. "Am convocat Biroul Politic Naţional pentru data de luni, la ora 10,00, pentru a decide candidaţii în toate judeţele şi în municipiul Bucureşti", a anunţat preşedintele PNL, Ludovic Orban, după şedinţa Biroului Executiv al PNL.

La localele din vară, candidaţii propuşi de PNL Călăraşi pentru Consiliul Judeţean şi localităţile urbane sunt următorii:

Consiliul Judeţean Călăraşi: Valentin Barbu

Primăria Municipiului Călăraşi: Dan Drăgulin

Primăria Municipiului Olteniţa: Dumitru Pană / Costinel Milescu

Primăria oraşului Fundulea: Mădălina Obadă

Primăria oraşului Budeşti: Mihai Ilie

Primăria oraşului Lehliu Gară: ?

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.