Liberalii trebuie să dea o nouă lege a recursului compensatoriu!

Liberalii trebuie să dea o nouă lege a recursului compensatoriu!

Guvernarea liberală trebuie să vină cu o lege a recursului compensatoriu imediat ce la Palatul Victoria va fi instalat un executiv cu puteri depline. Este decizia luată de Comitetul de Miniștri al Consiliului Europei după ce Ministerul Justiției s-a prezentat iar fără un plan de acțiune înaintea organului decizional al CE. Măsura e imperativă pentru a evita reluarea miilor de procese de la CEDO care vizează condițiile de detenție din penitenciarele românești.

„Vaaaaaiiiii! Ce am mai râs de ei... Păi, nu spunea PNL că a dat "ciuma roşie" recursul compensatoriu ca să îşi scape corupţii? Aaaa! Trebuie să dea şi guvernul PNL un nou recurs compensatoriu? Că aşa zice Europa? Deci era bine cum făcuse PSD... Ei doar livrau lozinci la fraieri şi acum s-au întors la loc comanda! Vai de mama voastră!” a scris Olguţa Vasilescu pe contul de Facebook.

Așadar, ce spuneați de "ciuma roșie" și recursul compensatoriu?

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.