Liberalii ştiu de ce au pierdut alegerile parlamentare

Nu doar în plan naţional ci şi în judeţul Călăraşi, liberalii au suferit o înfrângere categorică la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016. Senatorul Răducu Filipescu dă „vina” pe campania „extrem de proastă dusă de la Centru.” „Vă spun foarte clar, de câte ori am deschis gura la Bucureşti, de atâtea ori am găurit. Când am văzut că vorbesc de pomană, mi-am văzut de drumul meu. Acolo e toată cheia insuccesului” a declarat vineri preşedintele PNL Călăraşi

Liderul celei mai mari organizaţii locale, Dan Drăgulin spune că „trendul” a fost de vină. „La locale, am luat 10 mii de voturi iar pe 11 decembrie, 4000. Credeţi că a trădat cineva? Nu! Pur şi simplu ăsta a fost trendul!” a intervenit Drăgulin.

După alegeri, în spaţiul public au apărut o serie de speculaţii potrivit cărora o parte din primarii PNL, obişnuiţi să obţinem voturi importante pentru partid, ar fi făcut pe 11 decembrie un pas în lateral permiţând astfel PSD-ului să câştige detaşat competiţia.

În urma alegerilor din 11 decembrie 2016, PNL a obţinut două mandate de parlamentar. Cătălin Predoiu a devenit deputat iar Răducu Filipescu, senator, la redistribuire.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.