Liberalii se reunesc pe 4 august pentru a stabili criteriile de desemnare a candidaţilor pentru alegerile europarlamentare şi locale

Consiliul Naţional al PNL se va reuni pe 4 august, urmând să discute criteriile de stabilire a candidaţilor partidului la alegerile europarlamentare şi locale.

Vor participa 1.500 de delegaţi, dintre care 1.022 aleşi şi 478 de drept.

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat că pe ordinea de zi se vor afla un document privind principiile bunei guvernări liberale, criteriile care stau la baza alcătuirii listei de candidaţi la Parlamentul European şi criteriile, calendarul şi procedura pentru stabilirea candidaţilor partidului la primăriile municipiilor reşedinţă de judeţ şi la Bucureşti.

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.