Liberalii merg pe mâna viceprimarilor în cazul unor alegeri parţiale la Ulmu şi Vâlcelele

Localităţile Ulmu şi Vâlcelele au rămas fără primarii care şi-au câştigat în 2016 mandatele. Ion Negoiţă de la Ulmu a pierdut procesul cu Agenţia Naţională de Integritate la Curtea de Apel şi după toate probabilităţile va fi nevoit să se retragă din funcţie. La Vâlcelele, Ionel Tatu a fost suspendat din funcţie şi încearcă tot în instanţă să-şi recupereze mandatul. În acest moment interimatul este asigurat de viceprimarul Mihail Pascu.

Într-o astfel de situaţie, liberalii au declarat joi prin vocea preşedintelui Dan Drăgulin că vor merge pe mâna actualilor viceprimari, Nelu Cantaragiu (Ulmu) şi Mihail Pascu (Vâlcelele), în cazul în care se vor organiza în acest an alegeri locale parţiale pentru ocuparea funcţiei de primar. „Noi avem candidaţi. Atât la Ulmu cât şi la Vâlcelele sunt cei doi viceprimari care sunt membri PNL şi pot candida fără nici un fel de probleme având tot sprijinul organizaţiei judeţene” a declarat joi, Dan Drăgulin

Publish modules to the "offcanvas" position.

Comodo SSL
ARENAMEDIA.RO utilizează fişiere de tip cookie pentru a personaliza și îmbunătăți experiența Dumneavoastra pe site-ul nostru. Am actualizat politicile pentru a integra în acestea modificările specificate de Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Va rugam sa cititi modul in care arenamedia.ro prelucreaza datele cu caracter personal. Prin continuarea navigării pe site-ul nostru confirmati acceptarea utilizării fişierelor de tip cookie conform Politicii de confidențialitate.